Home Informaţii la zi Sandvik la Steinexpo 2017
Sandvik la Steinexpo 2017

Sandvik la Steinexpo 2017

0

Seria concasoarelor Sandvik CH/S 500 s-a îmbogățit cu un nou model, CS550. Acesta a fost gândit ca un concasor secundar puternic, cu o capacitate de lucru cuprinsă între 250 şi 750 de tone pe oră. Dincolo de flexibilitate şi putere, modelul CS550 oferă un grad ridicat de productivitate şi accesibilitate, grație funcțiilor automatizate şi ușurinței în întreținere. În plus, modelul beneficiază de multiple îmbunătățiri în ceea ce privește ergonomia şi siguranța, alte aspecte importante într-un proces de producţie rapid şi eficient.

Un alt model din seria 500 este CH550, destinat aplicațiilor din industria agregatelor. CS550 este un concasor extrem de puternic, oferind un grad de sfărâmare cu 25% mai mare, dar şi o calitate excelentă a produselor, graţie geometriei camerei de concasare, designul său unic fiind specific mărcii Sandvik. Ca urmare, ciclul de încărcare poate fi redus cu până la 50%. CS550 poate fi configurat în multiple moduri, cu dimensiunea  de alimentare şi blindaje de diverse tipuri, adaptate nevoilor fiecărui client. Tocmai de aceea, Sandvik CS550 este extrem de flexibil, fiind utilajul perfect pentru diverse aplicaţii. Panoul de control dezvoltat de Sandvik, introdus recent la seria 500, optimizează producţia adaptând concasorul la diverse condiţii de operare şi permite monitorizarea atentă a procesului de lucru. Acest concasor dă rezultate foarte bune şi în sectorul mineritului, unde totul are legătură cu tonajul şi timpii morţi cât mai mici. Un grad mai ridicat de concasare în etapa a doua înseamnă un efort mai mic în etapa a treia, cu o recirculare mai mică a materialului şi opriri mai puţine. Unul dintre elementele care îl fac pe CS550 atât de competitiv este eliminarea folosiri rășinii sintetice din toate elementele de susţinere aflate în camera de concasare.

În plus, proiectanţii grupului Sandvik au venit cu multiple îmbunătăţiri în materie de ergonomie, una dintre ele fiind compatibilitatea pieselor între concasoarele Sandvik. Sistemul automat de procesare creşte semnificativ eficienţa maşinii şi este capabil să se adapteze la variaţiile de alimentare. În plus, sistemul Hydroset permite trecerea fără probleme a materialelor care nu pot fi sfărâmate. Sandvik Group este o companie internaţională al cărei scop este creşterea productivităţii, a profitabilităţii şi a siguranţei.

La nivelul anului 2016, Sandvik număra 43.000 de angajaţi şi vânzări de peste 80 de miliarde de euro, în peste 150 de ţări. Sandvik Mining and Rock Technology face parte din acest grup, fiind liderul mondial în furnizarea de echipamente şi soluţii în minerit.