Home Constructii Constructii civile Skanska investește 76 de milioane de euro în fazele 2 și 3 ale proiectului Campus 6
Skanska investește 76 de milioane de euro în fazele 2 și 3 ale proiectului Campus 6

Skanska investește 76 de milioane de euro în fazele 2 și 3 ale proiectului Campus 6

0

Compania de construcții Skanska România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală, continuă investițiile pentru construirea complexului de spații de birouri Campus 6, situat în zona de centru-vest a municipiului București.

Campus 6.2 și Campus 6.3 vor avea fiecare câte 11 etaje, două niveluri de parcări subterane și suprafețe închiriabile de 19.800, respectiv 17.800 de mp. Valoarea contractului de construcție se ridică la suma de 46 de milioane de euro.

După finalizarea lucrărilor, complexul Campus 6 va cuprinde în total patru clădiri de birouri, cu o suprafață închiriabilă de 81.000 de mp. Întregul proiect va fi certificat în conformitate cu standardele LEED Gold. Ambele clădiri au primit deja pre-certificate WELL Silver. Lucrările pentru Campus 6.2 și Campus 6.3 au fost demarate în luna decembrie a anului trecut și vor fi finalizate în cel de-al treilea trimestru al anului 2020.

Skanska este unul din principalele grupuri internaționale de construcții și dezvoltare de proiecte, cu experiență în construcții, dezvoltarea de proprietăți comerciale și rezidențiale, precum și în parteneriate public private. În România, compania este reprezentată prin două divizii de business, care oferă servicii de construcţii şi dezvoltare comercială.