Home Informaţii la zi Soluții pentru șantiere și cariere din zonele dificile
Soluții pentru șantiere și cariere din zonele dificile

Soluții pentru șantiere și cariere din zonele dificile

0

Există o metodă de transformarea dezavantajelor în competitivitate, și aceasta se numește MB Crusher.
Dacă șantierul este la o mare altitudine, pe o insulă îndepărtată sau în mijlocul unui centru istoric impracticabil, primele lucruri la care se gândește un profesionist din sector sunt: costurile, reducerea numărului de probleme zilnice și în plus durata șantierului. În general, concluzia este una singură: profitabilitate redusă.
“Suntem atât de legați de transportul rutier, încât atunci când avem de a face cu cariere sau șantiere în zone inaccesibile sau greu accesibile, renunțăm să fim competitivi”. Aceasta este o concluzie des întâlnită a specialiștilor din domeniu.

MB Crusher a gândit însă diferit, încă din momentul în care a inventat prima Cupa de Concasare, brevetată în 2002. Toate inovațiile MB încep cu o inversare a perspectivei: nu este materialul că trebuie să fie transportat, ci utilajele care trebue să concaseze direct pe șantier. Rezultat: creșterea imediată a competitivității, cu atât mai mult în situații complexe, cum ar fi șantierele de construcții, în locuri greu accesibile pentru mijloacele de transport.

“Suntem satisfăcuți când auzim de la clienții noștri că cu utilajele noastre ajung acolo unde alte mașini nu reușesc sau sunt costurile de transport sunt foarte mari. Acesta este obiectivul nostru si toate eforturile noastre sunt bazate pe ideea de a satisface cerințele clienților noștri„ a declarat reprezentantul MB. “Suntem obișnuiți să privim limitele ca provocări. Cea mai mare satisfacție a noastră este să oferim clienților soluții care transformă punctele slabe în avantaje. Eficace, măsurabile, economice, chiar și în situații extreme, totul datorită utilajelor noastre “.

Dacă studiem situația unei cariere de bazalt situate într-o zonă inaccesibilă, constatăm că MB Crusher a revoluționat procesul de producție: materialul extras poate fi concasat sau redus la dimensiunea necesară direct pe șantier, astfel încât să fie reutilizat imediat. Indiferent de mărimea excavatorului sau a șantierului de construcție, este suficientă instalarea cupei de concasare MB și operatorul începe concasarea materialului fără a fi necesar transportul lui, reducând astfel în mod semnificativ costurile. În plus, nu este nevoie de un transport special pentru aducerea concasorului, deoarece întreaga gamă de produse MB Crusher pot fi ușor aduse acolo unde se găsește materialul de concasat, indiferent dacă este vorba de cupa concasare BF150.10 sau cupa de sortare MB-S23, modelele cele mai mari “.

MB Crusher a oferit soluții pentru numeroase companii de construcții care operează în centre istorice, închise traficului, cu căi de acces înguste și limitări legale drastice în ceea ce privește zgomotul și praful, cauzate de reclamațiile locuitorilor din zonă. În aceste cazuri, MB Crusher susține profesioniștii în construcții, oferind posibilitatea să se excaveze și concaseze direct pe teren, într-un spațiu foarte mic, astfel lăsând suficient spațiu de manevră pentru a demola fundațiile rămase. Cu aceste cupe concasoare mobile, lucrările de demolare se realizează mai repede, și mai ieftin.
Cu ajutorul celui mai mic utilaj din gamă, MB Crusher oferă avantaje evidente mai ales acolo unde spațiul este foarte mic, prin utilizarea lui evitându-se ieșirea materialului din șantier și apoi reintrarea lui, utilizarea camioanelor de transport, dificultățile de manevrare care caracterizează activitatea de reconstrucție a drumurilor, poziționarea conductelor sau pentru îngroparea rețelelor telefonice. Problema nivelului de zgomot este de asemenea rezolvată, deoarece toate cupele MB se încadrează în limitele de zgomot legale.

MB Crusher oferă profesioniștilor cea mai largă gamă de accesorii pentru utilaje mari și mici de lucru, capabile să ofere site-urilor de construcții de orice dimensiune independență și competitivitate, atât în ceea ce privește raza de acțiune cât și volumul de material.

Echipamentele MB au fost dezvoltate pentru a rezolva orice fel de situație, chiar și cele mai extreme. Există întotdeauna o mașină MB adecvată, de la excavatorul de 70 de tone până la excavatorele de 3,5 tone, existând cupe adaptate pentru buldoexcavatoare sau mini-încărcătoare. Instalarea este directă și rapidă, ca și orice alt echipament ce trebuie atașat, fie că este vorba despre utilajele mari sau mici din gama MB.

Pentru a cunoaște seria MB Crusher și pentru a înțelege cum poți să le utilizeazi cel mai bine pentru a obține maxim de profit, specialiștii firmei sunt disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. MB Crusher nu este doar inovație dar și disponibilitate, prezență și asistență, oriunde în lume. Chiar și în cazurile aparent imposibile.

Aplicații în lumea întreagă

În Armenia, cupa de concasare BF150.10, cea mai mare cupă din lume ajunge ușor și în zonele cu acces “imposibil”.
Chiar dacă este cea mai mare cupa de concasare din lume, aceasta a fost transportată fără a fi necesar un transport excepțional. Instalată pe un excavator Doosan DX700LC de 72 de tone, cupa BF150.10 a concasat bazaltul direct la fata locului, într-o carieră situată într-o locație dificilă de ajuns. Astfel a fost obținut materialul util pentru viabilizarea carierei, fără a fi nevoie de transportul cu camioane și prelucrarea ulterioară în zone speciale. Prin metoda MB, profesioniștii din domeniu dobândesc autonomie și profitabilitate, chiar și în zone innacesibile.
https://www.youtube.com/watch?v=kIaFwPYJd4A
Gemania, cupă de concasare MB-C50: un ajutor importat pentru demolări sau lucrări de construcție în centre istorice
Dacă lucrările de renovare sau adăugare trebuie făcute în apropierea unei clădiri, trebuie să se țină seama de faptul că spațiile de manevră sunt înguste, căile de acces sunt limitate și că zgomotul și praful trebuiesc eliminate rapid. Cu cupa de concasor MB-C50 montată pe un mini-excavator Cat, lucrarea a fost făcută cu o eficiență maximă, într-un timp scurt și fără cheltuieli suplimentare!

 

tags: