Home Informaţii la zi Sunward SWE 365F, un excavator puternic și fiabil, perfect pentru șantierele din România
Sunward SWE 365F, un excavator puternic și fiabil, perfect pentru șantierele din România

Sunward SWE 365F, un excavator puternic și fiabil, perfect pentru șantierele din România

0

Atunci când ai nevoie de un excavator din categoria grea, te uiți la puterea pe care o produce acesta, la felul în care este construit și la componentele sale. Deosebit de importante sunt modul în care se manevrează, confortul în operare și gradul de productivitate pe care îl asigură. Producătorul Sunward Intelligent Equipment Group a luat în calcul toate aceste aspecte și a creat modelul SWE 365F, un excavator de forță, care excelează la toate capitolele de mai sus.

Sunward SWE 365F este un adevărat reprezentant al categoriei grele de excavatoare. Cu o greutate operațională de 35,9 tone și un motor de 338 de cai putere, puteți fi siguri că Sunward SWE 365F va îndeplini cu succes orice sarcină pe șantier, oricât de solicitantă. Excavatorul Sunward SWE 365F este ideal pentru construcțiile rezidențiale, decopertări și o gamă largă de lucrări de infrastructură.

Vorbeam la începutul acestui articol despre importanța componentelor premium în fabricarea unui utilaj. Ei bine, în construcția excavatorului Sunward SWE 365F, intră unele dintre cele mai performante subansambluri de pe piață: motorul Cummins și pompa hidraulică Kawasaki.

Compania americană Cummins nu mai are nevoie de nicio prezentare în rândul pasionaților de utilaje, așa că ne vom limita la a menționa că tocmai a împlinit 102 ani de la înființare și că milioane de clienți din întreaga lume s-au îndrăgostit de motoarele produse de aceasta. Iar modelul QS69S5-C338, prezent pe excavatorul Sunward SWE 365F, este recunoscut pentru puterea pe care o asigură și durabilitatea de neegalat. Nu este de mirare, dacă luăm în calcul cei 338 de cai putere și capacitatea cilindrică de 8,9 litri.

Kawasaki Heavy Industries este o companie de tradiție, care se află între primii trei producători de echipamente industriale din Japonia. Kawasaki are 125 de ani de experiență în fabricarea de componente fiabile, așa că o pompă hidraulică ce poartă semnătura producătorului japonez este o garanție a calității. Acesta este și motivul pentru care Sunward a ales să își doteze utilajele cu subansambluri Kawasaki.

  

Beneficiile unice ale utilajelor marca Sunward:

  • Garanție extinsă de până la 36 de luni
  • Condiții preferențiale de finanțare
  • Livrare rapidă din stocul din România sau din Europa
  • Suport after-sales, cu stoc de piese și service profesionist
  • Consum redus de combustibil și costuri mici de întreținere
  • Dotări premium în varianta standard
  • Folosirea de componente de la producători de top

Sunward Intelligent Equipment Group este producătorul din China care distribuie în Europa cea mai mare diversitate de utilaje dotate cu motoare Stage V, în conformitate cu noile prevederi în materie de clasă de emisii. Acesta este un avantaj considerabil în fața competitorilor săi, mai ales pentru că legislația europeană este tot mai strictă și a impus noi limitări în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor.

Sunward SWE 365F este dotat standard cu o cupă de 1,6 metri cubi, care ajunge la o adâncime de excavare de 7.465 de milimetri. Adâncimea impresionantă de săpare nu este o surpriză, dacă luăm în calcul că Sunward SWE 365F are o lungime de 11.330 de milimetri cu brațul extins, lățimea de 2.960 de milimetri și înălțimea de 3.400 de milimetri. Toate aceste specificații tehnice nu fac altceva decât să întărească ideea că Sunward SWE 365F este un excavator cu adevărat capabil și eficient.

Producătorul Sunward a echipat excavatorul SWE 365F cu dotări de top în varianta standard. Printre acestea, se numără o instalație performantă de aer condiționat și încălzire, două joystick-uri precise și un ecran tactil intuitiv. Confortul este la el acasă și datorită unui fotoliu de operator dotat cu tetieră și cotiere, precum și cu un sistem de suspensie care vă garantează că nu veți resimți lungile ore de lucru.

Excavatoarele Sunward sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. Prin colaborarea cu UTILBEN, aveți parte de beneficii unice la achiziționarea unui excavator Sunward SWE 365F. Garanție de până la 3 ani, livrare rapidă, piese de schimb pe stoc și service profesionist în maximum 48 de ore. Sunward s-a impus rapid pe piața din Europa și a vândut aici peste 15.000 de utilaje, un aspect care denotă încrederea și siguranța pe care o au clienții europeni în acest brand.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro