Gigantii SoselelorInformaţii la ziInfrastructuraNewsOnlineslidesusTransport rutier

Super – Faymonville Multi-NZ-7H-W

Cu o experiență de peste 50 ani, Faymonville este unul dintre cei mai mari producători de semiremorci destinate transporturilor speciale și/sau grele, oferind clienților săi soluții optime și sisteme pentru orice situație de transport care depășește normele uzuale. Calitatea, flexibilitatea, productivitatea, creativitatea și serviciile after-sales de înalt nivel reprezintă direcțiile cheie de dezvoltare ale companiei. Gama de produse și servicii este în mod constant lărgită, totul fiind realizat în strânsă colaborare cu clienții producătorului.

Faymonville MultiMAX este deseori numit și „micul gigant” cu 7 axe, fiind destinat acelor tipuri de transporturi de până la 83.000 kg. Cu o capacitate de încărcare de până la 30.000 de kg pe cupla sa, Faymonville MultiMAX-NZ-7H-W, este perfect într-un ansamblu cu un cap tractor cu o configurație de axe tip 6×4 sau 8×4, astfel transportatorul putând să beneficieze de o sarcină utilă maximă de transport.

Mutifuncțional și totdeauna sigur în exploatare

Modelul Faymonville MultiMAX-NZ-7H-W reușește să impresioneze prin unghiul mare de virare, o greutate proprie optimizată, sarcină utilă ridicată, dar și un preț atractiv. Avantajele sale se datorează în primul rând sistemului de virare mixtă, hidraulică și inerțială, a suspensiei sale hidraulice dar și a gâtului de lebădă regalbil hidraulic, acesta din urmă permițând o distribuție variabilă a greutății între capul tractor și trailer, ajutând în același timp la deplasarea pe teren denivelat prin ridicarea sau coborârea părții frontale a platformei.

Platforma de încarcare are o lungime între 12.000 și 14.000 mm în varianta de transport neextinsă, o lățime de gabarit între 2.540 și 2.990 mm, la care se pot adăuga extensii laterale de 230 sau 230/330 mm pe fiecare parte, ajungând astfel la o lățime maximă de 3.650 mm. Extensia în lungime de +8.500 mm ofera utilizatorului o lungime maximă de platformă dreaptă de peste 20.000 mm. Gâtul de lebădă cu o lungime între 3.350 și 4.150 mm vine în completare ca spațiu adițional pentru mărfuri divizate sau pentru depozitarea accesoriilor necesare transportului (ladă de scule, lanțuri ancorare, etc)

Opțional, trailerul pote fi dotat cu troliu hidraulic montat pe gât, rampe hidraulice simple sau  duble, power-pack diesel pentru sistemul hirdaulic, până la 6 axe viratoare hidraulic, și până la 4 axe liftabile penumatic.

Pornind de la faptul că utilajele cu gardă mică la sol, în general compacte, au probleme de încărcare pe trailere, prin utilizarea rampei duble hidraulice unghiul de încărcare de la sol este suficient de redus pentru a permite accesul oricărui tip de utilaj, oricât de mic. De asemenea, prin deschiderea hidraulică independentă a părții superioare a rampei de încărcare, aceasta se poate extinde complet înainte de a atinge solul, evitând lovirea ei de eventualele obstacole ce pot exista pe șantier.

În varianta dublu extensibilă, Faymonville MultiMAX-NZ-7H-W,depășeste 36.000 mm în lungime.

Hydro Shift – lărgirea hidraulică a zonei de încărcare

Datorită acestui sistem original patentat Faymonville, încărcarea și descărcarea utilajelor și altor echipamente de pe trailer se realizeazaă cu 50 % mai rapid, eficiența mai mare a transportului asigurând și o profitabilitate crescută. Siguranța este pe primul plan, ca de obicei, sistemul Hydro-Shift asigurând o lățime maximă de acces de până la 3.200 mm, pornind de la o lățime de bază de 2.540 mm.

Platformă de ridicare hidraulică

Platforma de ridicare poate fi poziționată în siguranță și încărcată la diferite înălțimi fără o blocare mecanică. Aceasta permite încărcarea prin gâtul de lebădă chiar și pentru utilajele cu garda la sol redusă.

Alveole pentru roți

Platforma poate fi dotată cu alveole pentru roți încorporate, astfel transportatorul câștigând un spațiu suplimentar considerabil în înălțimea de încărcare, ceea ce permite transportul unor utilaje înalte fără a depăși înălțimea totală admisibilă reglementată prin lege. Astfel, fără a fi necesare autorizații de transport speciale legate de depășirea gabaritului, economia de bani este semnificativă.

MultiMAX este recomandat pentru o gamă largă de tipuri de transport:

– Uasini de constructii (excavare, construcții drumuri, reciclare,…)

– Utilaje forestiere (skiddere,…)

– Utilaje agricole (tractoare, combine agricole,…)

– Centrale eoliene (segmente de turn, generatoare, pale de rotor,…)

– Elemente structurale din oțel și beton

– Piese industriale (transformatoare, mărfuri încărcate cu macaraua,…)

– Sisteme de ridicare (platforme de ridicare, stivuitoare,…)

– Macarale (corp principal, greutăți, componente auxiliare)

– Benzi transportoate și concasoare (industria de demolare și reciclare)

– Vehicule feroviare (tramvaie, locomotive, vagoane)

– Mărfuri voluminoase, materiale lungi și încărcături grele

 

Similare

1 din 921