Home Constructii Constructii industriale Synergy Construct va construi o fabrică de dulciuri la Craiova
Synergy Construct va construi o fabrică de dulciuri la Craiova

Synergy Construct va construi o fabrică de dulciuri la Craiova

0

Antreprenorul Synergy Construct, cu sedii în București și Istanbul, va realiza dezvolta pentru compania ETI European Food Industries, filiala locală a grupului turc din industria dulciurilor ETI, o fabrică de dulciuri, în care vor fi investiți aproximativ 13 milioane de euro.

Proiectul se va întinde pe o suprafață de 75.800 de metri pătrați, din care 18.500 mp reprezintă fabrica propriu-zisă.

Termenul de finalizare al fabricii este de 8 luni, urmând ca producția să înceapă în luna octombrie 2015. În primul an de funcționare, unitatea de la Craiova va produce 11 tone de produse (biscuiți sărați, biscuiți dulci și prăjituri), cu posibilitatea ca acest număr să crească treptat.

Acest proiect, pentru care vor fi angajați aproximativ 300 de persoane, este primul construit de ETI în afara Turciei și a opta unitate de producție a grupului.

Compania Synergy Construct, care a realizat şi parcarea subterană din Piaţa Universităţii din Capitală, a avut în 2013 o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de euro. Portofoliul de servicii al firmei include realizarea de  construcţii noi şi renovări de hoteluri, centre comerciale, clădiri de birouri, centre educaţionale şi sportive, infrastructuri, complexe rezidenţiale şi fabrici.