Home Informaţii la zi Un nou premiu pentru platforma electrică HA20 LE PRO de la Haulotte
Un nou premiu pentru platforma electrică HA20 LE PRO de la Haulotte

Un nou premiu pentru platforma electrică HA20 LE PRO de la Haulotte

0

În acest an producătorul Mondial de platforme aeriene și nacele Haulotte a fost premiat de către China Construction Machinery TOP 50 pentru platfoma electrică articulată HA20 LE PRO. Generația de platforme mobile electrice PULSEO a fost nominalizată pentru sistemul de management al energiei și pentru energia curată pe care o emite.

Din anul 2006, China Construction Machinery TOP 50 analizează piața de echipamente pentru construcții. Criteriile principale de selecție includ inovația produselor, performanța pe piață și contribuțiile în cadrul aplicațiilor.

Responsabilitate ECO

Pentru a asigura o zi de lucru neîntreruptă în modul electric, HA20 LE PRO a fost dotată cu baterii de mare capacitate. Un dispozitiv de extindere a gamei la bord crește, de asemenea, ciclul de lucru al bateriei. Platforma electrică incorporează sistemul Haulotte Activ’Energy Management care extinde durata de viață a bateriilor. În plus, un încărcător de mici dimensiuni monitorizează parametrii încărcării în timp real, reducând timpul de încărcare.

Concepută pentru a lucra în mod silențios, HA20 LE PRO portejează atât mediul înconjurător, cât și oamenii. Este o alternativă curată pentru lucrul la înălțime întrucât mașina reduce enorm poluarea aerului și pe cea fonică. Arhitectura sa complet electrică o face ideală pentru lucrul din zonele centrale ale orașelor și pentru cele cu emisii scăzute, precum și pe șantierele de construcții ecologice.

Echipată cu pneuri fără marcaj, această platformă electrică este ideală pentru aplicațiile exterioare. Osia oscilantă și tracțiunea pe 4 roți asigură o aderență optimă și stabilitate pentru lucrările de la exterior. Datorită modului de operare electric silențios, modelele PULSEO pot fi utilizate oricând, fără să creeze disconfort localnicilor.

Cea mai bună performanță de lucru din categorie

Platformele aeriene PULSEO sunt cei mai buni aliați pentru o productivitate înaltă. Viteza de ridicare super rapidă, rotația continuă de 360 de grade și mișcările simultane lucrează împreună pentru a mări productivitatea. Modelele cu încărcare duală fac posibilă creșterea capacității de încărcare, în timp ce asigură stabilitatea. În plus, funcțiile de control proporționale asigură mișcări precise, garantând o operare lină în drum spre zona de lucru.

Capacitatea mare a bateriilor, precum și abilitatea de a coborî coșul platformei fără vreun consum de energie, maximizează performanța acestora pentru o zi de lucru întreagă. Dacă este necesară o putere mai mare a bateriilor, bateriile pot fi schimbate rapid, în timp ce mașina își menține capacitatea maximă de operare în timpul ciclului de încărcare.

Dar și cea mai bună protecție

Generația PULSEO beneficiază de cele mai noi și mai avansate sisteme de siguranță: Haulotte Activ’ShieldBar 2.0 și Haulotte Activ’LightingSystem. Sistemul secundar de protecție Haulotte ACTIV’ Shield Bar 2.0. previne riscurile de prăbușire în timpul lucrului și protejează operatorii Acesta este incorporat complet în carcasa superioară de protecție, pentru a garanta o ergonomie superioară și o robustețe mărită. Datorită barei de siguranță cu acționare manuală, lucrătorii sunt protejați împotriva alunecării, fără ca productivitatea să fie compromisă în vreun fel.

ACTIV’ Lighting System este un sistem de iluminat inovativ și ultraperformant. Amplasat în anumite puncte cheie ale mașinii, acesta iluminează panoul de comandă și zona din jurul brațului. Oferit în exclusivitate de Haulotte, această funcție unică a devenit un element esențial pentru siguranța operatorului, care își poate vedea liniștit de lucru, dar și a echipamentului în sine.