Informaţii la ziNewsOnline

Utilaje și echipamente pentru dezinfecție exterioară

În contextul mondial actual, utilajele de dezinfecție interioară și exterioară sunt necesare în lupta pentru combaterea răspândirii noului COVID-19. Mulți producători și-au regândit strategia și au început producerea de echipamente noi, dedicate acestor acțiuni de dezinfecție. De asemenea, un număr mare de utilaje de curățenie și salubrizare au fost convertite în veritabile utilaje de dezinfectare, prin modificarea lor. Dar cele mai multe echipamente deja existente din această categorie sunt perfecte pentru dezinfecție, dovedindu-se utile prin simpla alimentare a acestora cu soluții dezinfectante.

Dezinfecție și nu numai

Cele mai căutate utilaje și echipamente în această perioadă sunt, în mod normal, cele de dezinfecție. Dar majoritatea instituțiilor urmăresc achiziționarea unor echipamente utile și în viitor, pe tot parcursul anului. Astfel, utilajele multifuncționale sunt prioritare.

Dezinfecția spațiilor exterioare cu Multihog 

Multihog produce utilaje multifuncționale ce pot fi folosite, în funcție de atașamentul montat, în peste 40 de aplicații. E de la sine înțeles faptul că multe dintre aceste atașamente cu care utilajele pot fi dotate se pot transforma cu ușurință, prin simpla alimentare a lor cu substanțe dezinfectante, în veritabile utilaje de dezinfecție. Utilajele Multihog pot fi folosite la dezinfecția spațiilor exterioare, cum ar fi străzile, aleile, trotuarele, băncile, stațiile de transport în comun și altele, fiind foarte utile în contextul creat de noul Coronavirus. Pentru un suport eficient pe durata stării de urgență cauzată de epidemia de COVID-19, dar și în acțiunile de curățenie și dezinfecție din viitor, care cu siguranță vor fi mult mai ample în comparație cu cele de până în momentul declarării pandemiei, Multihog chiar a creat un atașament special conceput pentru dezinfecție.

Noul atașament, creat de urgență de echipa de ingineri Multihog, este special conceput pentru lupta împotriva COVID-19. Spre deosebire de celelalte echipamente ale producătorului irlandez, care sunt concepute pentru alte activități, dar care pot fi ajustate pentru a deservi în eliminarea virusurilor de pe suprafețele exterioare, noul accesoriu este dedicat exclusiv dezinfecției. Utilajul este perfect pentru municipalitățile, companiile private și managerii de spații care au primit sarcina de a dezinfecta zonele publice și private.

Automăturătoare Multihog

Multihog CV este o mașină de măturat compactă care păstrează ADN-ul companiei irlandeze, fiind totodată un tractor multifuncțional veritabil. Acesta poate fi folosit, întocmai ca și celelalte utilaje ale producătorului irlandez, în diverse aplicații, de la curățenie stradală la dezinfecție. Deși nu a fost creată pentru acest scop, rezervorul de apă poate fi încărcat cu soluție dezinfectantă care, fie prin intermediul duzelor de supresie a prafului, fie cu ajutorul lăncii cu presiune, ajunge pe suprafața de acțiune, pe care o dezinfectează.

Nebulizator

Nebulizatoarele sunt ideale în procesele de dezinfecție, dezinsecție și de redurere a prafului. Acestea se montează pe aproape orice tip de autoutilitară, dar pot fi montate și într-un punct fix. Nebulizatoarele sunt dotate cu rezervoare de 1000l, dar din ansamblu face parte și un grup electrogen de 22 kVA KOHLER-SDMO.

Dezinfecție interioară

Dezinfectarea spațiilor interioare, în special a celor în care se desfășoară activități critice, care nu pot fi oprite în această perioadă, cum ar fi cele spitalicești sau de producție, este esențială. În funcție de suprafețele care necesită dezinfectare, există mai multe tipuri de echipamente potrivite. De exemplu, RCM a conceput mașina Kilo Sanitizing special pentru dezinfecția spațiilor interioare: pardoseli, obiecte, pereți. Tot RCM propune pentru aceste acțiuni și echipamentele dotate cu sistemul ECO3 Sanitizing, care folosește o tehnologie ce generează și catalizează ozon. Ozonul este folosit în dezinfecție pentru că este foarte eficient, nu dăunează și oferă un cost de funcționare minim.

Tuneluri dezinfecție cu ozon

Tunelurile de acces sunt special concepute pentru a dezinfecta îmbrăcămintea și pielea persoanelor care intră într-un anumit spațiu, într-o anumită clădire. Dezinfecția se realizează cu ajutorul apei ozonificate, o metodă eficientă folosită la nivel mondial în lupta împotriva COVID-19, o metodă extrem de sigură și mult mai puțin costisitoare în comparație cu tunelurile care folosesc biocide. Costurile de funcționare ale unui tunel de dezinfecție cu ozon sunt aproape de zero.

Pentru mai multe detalii accesati: https://www.best-tools.ro/ 

 

Similare

1 din 870