Home Informaţii la zi Volvo CE s-a mutat într-un nou sediu
Volvo CE s-a mutat într-un nou sediu

Volvo CE s-a mutat într-un nou sediu

0

La începutul acestei săptămâni, Volvo Construction Equipment a inaugurat în mod oficial noul sediu global în care își va desfășura activitatea de acum înainte, situat în Campus Lundby în, Gothenburg, Suedia, în cadrul unei ceremonii la care au participat liderii companiei și peste 500 de angajați.

Compania va împărți sediul cu Volvo Buses (care s-a mutat în aceeași zi) și Volvo Penta. Clădirea se află în apropierea sediului Volvo Group și a altor sectoare de business Volvo din Campus Lundby. Această mișcare va contribui la un mai bun management al resurselor, bunelor practici și competențelor, și va crea, totodată, mai multe oportunități de colaborare.

Ceremonia de inaugurare a fost susținută de Melker Jernberg, Președintele Volvo CE, precum și de Håkan Agnevall, Președintele Volvo Buses și Björn Ingemanson, Președintele Volvo Penta, care au susținut discursuri în fața celor prezenți.

Campus Lundby este o locație vastă ce se întinde pe o suprafață de 375.000 de mp, echivalentul a 54 de terenuri de fotbal, dotată cu clădiri dintre cele mai moderne în care lucrează angajați ce provin din peste 60 de țări.