Home Informaţii la zi Volvo va lansa propria gamă de camioane rigide
Volvo va lansa propria gamă de camioane rigide

Volvo va lansa propria gamă de camioane rigide

0

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) a anunțat introducerea pe piață a propriului brand de camioane rigide, începând cu cea de-a doua jumătate a lui 2018. Dezvoltarea celor patru noi modele are la bază expertiza solidă pe acest segment a subsidiarei Terex Trucks, precum și tehnologiile inovatoare ala Grupului Volvo.

Noua gamă, care inițial va fi lansată pe piețele mai puțin reglementate, va cuprinde modelul de 45 de tone R45D, cel de 60 de tone R60D, cel de 72 tone R70D  precum și cel de 100 de tone R100E, ce vor fi produse la fabrica rebranduită Volvo Motherwell, din Scoția, Marea Britanie, urmând să fie vândute exclusiv cu ajutorul rețelei de dealeri Volvo. Modelul R 100E este un camion rigid de 100 de tone ce beneficiază de componente de înaltă calitate, tehnologii noi și un design deosebit, oferind utilizatorilor ce activează în sectorarele de minerit și lucru în carieră, o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor și extrem de productivă. Celelalte trei noi modele R45D, R60D și R70D beneficiază de o vizibilitate mărită și de cele mai bune sisteme de siguranță, și respectă cele mai stricte standarde de performanță ale produselor marca Volvo.

Camioanele articulate Terex Trucks vor continua să fie proiectate, construite și dezvoltate la sediul din Motherwell și vândute prin intermediul rețelei existente de dealeri independenți Terex Trucks.