Home Informaţii la zi Wacker Neuson devine partener Titan Machinery
Wacker Neuson devine partener Titan Machinery

Wacker Neuson devine partener Titan Machinery

0

Producătorul German de utilaje pentru construcții și agricultură și totodată unul dintre cei mai importanți producători de astfel de utilaje la nivel European – Wacker Neuson – va fi adus în România de către distribuitorul național de utilaje pentru construcții și agricultură, societatea Titan Machinery în mai multe etape, fiecare cuprinzând diferite segmente de utilaje.

Cu o tradiție de aproape două secole în dezvoltarea mașinilor industriale, tradiție ce reprezintă excelența tehnică germană de fabricare, Wacker Neuson produce astăzi o gamă largă de utilaje, divizată în două mari grupe: echipamete ușoare și echipamente compacte. Acest producător are sediul central în nordul orașului München și fabrici atât în Germania, cât și în Austria.

Gamă variată de utilaje pentru construcții și agricultură

Începând cu această toamnă Titan Machinery România va distribui în România, prin reprezentanțele sale din întreaga țară, primele utilaje compacte pentru construcții Wacker Neuson, printre acestea se numără  mini-încărcătoare articulate, dumpere și mini-excavatoare pe roți. În ceea ce privește segmentul pentru agricultură, fermierii din România vor putea achiziționa în scopuri zootehnice, încărcătoare frontale compacte.

Portofoliul deja consacrat de utilaje pentru construcții al Titan Machinery România va fi însă completat de dumperele Wacker Neuson. În România acest tip de utilaje compacte, dar cu o capacitate mare de transport, înregistrează o cerere în creștere, urmând trendul din Europa de vest, unde acestea au devenit utilaje standard pentru orice șantier de dimensiuni medii sau mici.

Urmând un trend european sau chiar mondial, specialiștii grupului Titan Machinery vor oferi și pentru piața noastră o gamă de utilaje performante, dar nepoluante de mini-excavatoarele și mini-încărcătoarele complet electrice, construite de către același producător mondial Wacker Neuson.

Titan Machinery susține piața de construcții printr-o ofertă variată

Ptin acest parteneriat, Titan Machinery continuă expansiunea sa susținută pe piața românească de construcții, aducând în oferta sa noi tipuri de utilaje care pot satisface inclusiv cerințele unor șantiere moderne, specializate sau a unor lucrări de construcții locale ce nu pot fi realizate cu mașinile clasice.

În acest sens, amintim aici parteneriatul complex deschis anul trecut pentru un  segment de utilaje specializate EvoQuip ce fac parte din portofoliul marelui producător american Terex Corporation, segment ce cuprinde seri complete de concasoare, stații de sortare și benzi transportoare dedicate activităților de reciclare a materialelor rezultate în urma demolărilor.

În acest an, Titan Machinery a început un parteneriat nou cu producătorul de utilaje electrice KOVACO Electric, acoperind astfel un segment de mini-încărcătoare frontale compacte, complet electrice, destinate utilizării atât pentru lucrări de interior cât și la exterior.

Titan Machinery este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole și de construcții din S.U.A și unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial. În România, Titan Machinery oferă o gamă completă de utilaje pentru construcții de la CASE CE: încărcătoare, excavatoare pe roţi sau şenile, buldozere, încărcătoare telescopice, mini-încărcătoare sau buldo-excavatoare, livrând de asemenea orice tip de accesoriu necesar unor activităţi cu un grad mare de specializare. Toate punctele de lucru din România au fost dotate cu ateliere mobile, cu aparatură de service certificată CASE CONSTRUCTION, acestea fiind disponibile permanent pentru intervenţiile de urgenţă.

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră: https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact