Home Informaţii la zi Zilele porților deschise Wacker Neuson 2017
Zilele porților deschise Wacker Neuson 2017

Zilele porților deschise Wacker Neuson 2017

0

Cu scopul de a prezenta noile utilaje, producătorul german Wacker Neuson a organizat în luna mai zilele porțile deschise la fabrica sa din Reichertshofen, precum și Wacker Neuson Expert Days. La aceste evenimente au participat peste 5.000 de vizitatori veniți mai ales din Europa și din Orientul Mijlociu.

Zilele porților deschise au oferit celor prezenți oportunitatea de a descoperi noile utilaje Wacker Neuson în condiții reale și în același timp de a vizita fabrica de la Reichertshofen (Germania), înființată în 1964, care a fost completată anul trecut cu un centru de cercetare și dezvoltare. “Prin organizarea porților deschise Wacker Neuson Universe am avut intenția să transformăm marca noastră într-o experiență tangibilă pentru clienții și dealerii noștrii”, a declarat Alexander Greschner, directorul general al Wacker Neuson. Scopul organizării evenimentului a fost demonstrarea fiabilității și a performanței utilajelor într-un mod practic și ludic. În cadrul acestui eveniment, producătorul a prezentat tinerilor noi oportunități de formare și de evoluție profesională.

Zilele porților deschise Wacker Neuson Expert Days au fost organizate la sfârșitul lunii mai de către firma Kramer care face parte din grupul Wacker Neuson. Acest eveniment a oferit oportunitatea sutelor de clienți să descopere uzina de la Pfullendorf, din Germania, și de a testa noile utilaje Kramer, inclusiv noul încărcător electric Kramer 5055e, distins la târgul internațional Bauma 2016 cu premiul pentru cea mai bună inovație a anului.

Noul Kramer 5055e este dotat cu roți multidirecționale, fiind primul încărcător electric în categoria celor cu cupă care au capacitate de 0,55 m³. Acest încărcător complet electric este mult mai performant decât unul diesel, iar producătorul respectă toate cerințele ecologice, producând un utilaj fără emisii de gaze, care funcționează cu zgomot redus. Producătorul Kramer a acordat o mare importanță armonizării elementelor și a componentelor pentru operare ușoară, lansând pe piață un încărcător cu capacitate all terrain. Utilajul este echipat cu două motoare electrice autonome, dotate cu baterii. Primul motor este folosit pentru sistemul hidraulic, iar celălalt pentru sistemul de propulsie. Acest lucru permite reducerea la maxim a energiei folosite. Potrivit zonei de aplicare și tipului de funcționare, o singură încărcare a bateriei este suficientă pentru o perioadă de autonomie care durează până la 5 ore, timpul de încărcare variind între șase și opt ore. „Am fabricat modelul 5055e standard și primim în mod constant feedback-uri pozitive din partea clienților”, a declarat managerul produsului, Daniel Fechtig. „Este mai important decât oricând să demonstrăm celor interesați posibilitățile și domeniul de utilizare pe care utilajele noastre le pot oferi”, a adăugat Karl Friedrich Hauri, reprezentantul managementului firmei Kramer-Werke GmbH.

Datorită zilelor porților deschise, producătorul Wacker Neuson a demonstrat că schimbul de idei, comunicarea directă cu distribuitorii și clienții este prioritatea firmei. Vizitatorii au fost foarte mulțumiți de program, mai ales de vizita ghidată și de testarea utilajelor.

Publicat de către Machineryzone.ro

http://www.machineryzone.ro/