Home Gigantii Soselelor Gama de trailere Kässbohrer
Gama de trailere Kässbohrer

Gama de trailere Kässbohrer

0

Respectând motto-ul său „Enginuity”, producătorul german de remorci și trailere Kässbohrer dezvoltă de peste 125 de ani vehicule echipate cu tehnologie de ultimă oră.

Kässbohrer oferă o gamă completă de trailere cu podea fixă sau extensibilă, special proiectate pentru transportul utilajelor din construcții, precum și platforme pentru transporturi speciale.

Oferta de trailere cu podea joasă acoperă orice cerință din domeniu, Kässbohrer extinzând portofoliul existent cu numeroase opțiuni. Drept urmare, Kässbohrer s-a concentrat pe dezvoltarea ofertei legată de direcția progresivă, suspensia hidraulică, acoperirile metalice, dimensiunile de gabarit, precum lungimea, lățimea și înălțimea platformei, precum și pe oferta de soluții personalizate,  pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților săi din mai mult de 55 de țări din Europa și Rusia. De asemenea, cumpărătorul poate alege dintre diferite opțiuni pentru rampa de acces și securitate avansată a încărcăturii, oferind odată cu fiecare trailer și o siguranță sporită precum și eficiență operațională.

Semitrailerele din gama K.SPS H sunt recomandate pentru transportul echipamentelor grele, fiind perfect adaptate pentru astfel de sarcini. Au platforma perfect plată și ne-extensibilă, în timp ce șasiul are o structură casetată robustă, fiind acoperit cu o vopsea metalizată, rezistentă. Șasiul este confecționat din oțel S700 MC de înaltă calitate și de înaltă rezistență, în conformitate cu standardul ISO 1726. K.SPS H este echipat cu podea din lemn tare 30 mm armată și oțel cu striuri deasupra  roților.

Varianta pentru transport mega-greu, K.SPS HM, este special proiectat pentru transportul mărfurilor grele, plate și înalte. Acesta poate fi comandat în varianta cu trei sau patru axe. Este dotat cu inele de ancorare cu o capacitate de 13,4 tone.

Semiremorcile cu platformă grea extensibilă Kässbohrer cu trei sau patru axe, model K.SPA X și K.SPA M sunt recomandate pentru transportul echipamentelor grele și plate. Se pot utiliza cu cap tractor standard și mega.

Seria Kässbohrer K.SPA oferă utilizatorului posibilitatea de a fixa echipamente cu diferite lățimi sau containere de dimensiuni diferite, datorită sistemului de stâlpi . Inelele de ancorare cu care este prevăzut au cea mai mare capacitate de încărcare de pe piață, de 13,4 tone.

Seria de platforme joase, extensibile hidraulic, cu trei sau patru axe, K.SLH S, de la Kässbohrer, asigură o manevrabilitate excepțională chiar și pe cele mai înguste drumuri din zonele rurale. De asemenea, dispune de un șasiu puternic, plat, cu o înălțime scăzută a platformei de 875mm. Suspensia de aer asigură o sarcină tehnică pe osie de 12 tone.

 

 

tags: