Home Informaţii la zi Jungheinrich România – liderul soluțiilor pentru intralogistică
Jungheinrich România – liderul soluțiilor pentru intralogistică

Jungheinrich România – liderul soluțiilor pentru intralogistică

0

Cu o experiență de peste 60 ani în domeniul producerii de utilaje și sisteme de depozitare, compania originară din Hamburg, Germania și-a dezvoltat continuu gama de produse și servicii, convingându-și partenerii de eficiența inovațiilor cu ajutorul implementării tehnologiilor de ultimă generație adaptate domeniilor diverse în care aceștia activează.

Prezentă prin operațiuni directe în România din anul 2015, Jungheinrich a devenit rapid lider pe piața echipamentelor de depozitare grație calității echipamentelor comercializate și a serviciilor oferite. Cum a reușit? Investind continuu în tehnologii noi și dezvoltând un portofoliu de produse performante precum și servicii de o calitate ireproșabilă, capabil să răspundă oricăror nevoi ale clienților.

Portofoliul de produse al companiei este complet: de la transpaleți manuali, la stivuitoare cu contragreutate și echipamente automatizate, incluzând și soluții software sau sisteme logistice semi-automatizate sau complet automatizate pentru creșterea eficienței activității de depozitare. Oferta Jungheinrich cuprinde atât electrostivuitoare, cât și stivuitoare echipate cu motor Diesel sau GPL. Alegerea modelului adecvat depinde de cerințele fiecărei aplicații în parte.

De exemplu, într-un depozit pe culoare înguste, electrostivuitoarele cu structură compactă prezintă cel mai bun randament. Datorită tehnologiei trifazice, ele punctează și în ceea ce privește comportamentul de deplasare, capacitatea de transfer și costurile de întreținere. În același timp, frânarea regenerativă a electrostivuitoarelor furnizează energie suplimentară, astfel încât o singură încarcare a bateriei să dureze și mai mult.

Revoluționarele baterii Litiu-ion sunt întotdeauna gata de operare în timpul procesului de lucru, oferind numeroase avantaje: performanță ridicată, timp de încărcare rapid, întreținere minimă și cea mai mare durată de utilizare. După o încărcare intermediară de numai 30 minute o baterie cu 24V va atinge 50% din capacitatea sa, iar pentru o baterie cu 80V va dura doar 53 minute pentru a atinge acest prag. Încărcarea completă, 100%, se face în nu­mai 80 minute pentru bateriile cu 24V şi în 105 minute pentru cele cu 80V.

Datorită di­verselor posibilităţi de încărcare intermediară în timpul pauzelor şi perioadelor libe­re, poate fi asigurată utilizarea utilajelor 24/24 ore, 7/7 zile şi în acelaşi timp se mă­reşte flexibilitatea operaţiunilor zilnice.

Motostivuitoarele alimentate cu Diesel sau GPL reprezintă pachete de forță robuste și fiabile, oferind o portanță între 1,6 și 5 tone. Atunci când în depozit sunt necesare mai multe schimbări de direcție, e bine să alegeți un stivuitor cu acționare hidrostatică; pe trasee mai lungi vă puteți deplasa eficient dacă acesta este dotat cu o cutie de viteze hidrodinamică. Motostivuitoarele Diesel/GPL Jungheinrich constituie alegerea ideală pentru lucrul în condiții dificile, în medii cu conținut ridicat de impurități și suprafețe denivelate.

Jungheinrich România nu comercializează doar echipamente noi, ci și second hand, oferind în egală măsură și soluții de închiriere pe termen scurt sau lung. Opțiunile de finanțare avantajoase completează pachetul de beneficii ofertat clienților.

Pentru a susține eficiența afacerilor clienților săi, Jungheinrich investește constant în echipa sa de service, activă oriunde pe teritoriul României; dispune de instrumente de diagnoză de ultimă generație, pregătire profesională excelentă și piese de schimb originale. Astfel, toți clienții companiei beneficiază de mentenanță, reparații, verificări de siguranță și inspecții tehnice periodice la cele mai înalte standarde, inclusiv în conjunctura actuală generată de criza Corona virus. Evident, încă de la începutul crizei, au fost implementate la nivel de grup toate măsurile ce se impun pentru asigurarea siguranței propriilor angajați și a clienților săi.

Obiectivul principal al companiei Jungheinrich este creșterea continuă a gradului de satisfacție a clienților săi printr-o colaborare care să le ofere garanția fiabilității, eficiența soluțiilor și calitatea serviciilor.

tags: