Home Informaţii la zi Crawler Star 6: Haulotte își extinde gama de masturi verticale
Crawler Star 6: Haulotte își extinde gama de masturi verticale

Crawler Star 6: Haulotte își extinde gama de masturi verticale

0

Acum, orice tip de șantier poate fi ușor de traversat datorită modelului Star 6 Crawler!

Sistemul de șenile vă permite deplasarea pe cele mai inegale terenuri, precum și pe soluri fragile. Versatil, acest nou mast vertical se potrivește perfect pentru aplicații interioare și exterioare, putând lucra până la o înălțime de 6 metri. Este recomandat pentru perațiuni de întreținere, lucrări de finisare, amenajare sau pregătiri pentru evenimente sportive sau alte evenimente …

Productivitate optimă pe toate tipurile de teren

Echipat cu șenile de cauciuc, noul Star 6 Crawler permite operatorilor să acceseze cu ușurință zona de lucru. Această platformă cu mast vertical este destinată activităților all-terain, deplasându-se fără dificultăți pe orice tip de drum neregulată și umed și poate ataca pante de până la 25%. De asemenea, poate fi utilizata pentru drumuri cu suprafețe delicate (mochete, marmură, gresie, podele) datorită presiunii sale reduse pe roți. Roțile intermediare oscilante și axul lor mobil asigură o aderență excelentă. Star 6 Crawler oferă o capacitate de ridicare de 200 kg. Arhitectura catargului oferă o stabilitate solidă în timpul lucrului, permițând ca doi operatori să lucreze în interior în deplină siguranță. Pentru un plus de confort, platforma oferă spațiu suplimentar datorită unei extensii  suplimentare de 40 cm.

Orientare precisă 

Motorul asincron oferă manevrabilitate și siguranță celor care utilizează noua platformă Star 6 Crawler. Datorită sistemului său cu control proporțional, acesta garantează o conducere precisă, sigură și lină. Raza sa de întoarcere mică permite manevre strânse fără probleme. Această platformă cu dimensiuni compacte se strecoară peste tot: trece prin deschiderea ușilor și intră ușor în lifturi.

Detalii practice pentru a munci mai ușor

Treapta de acces antiderapantă situată între contragreutăți și ușa cu balamale oferă un acces sigur la platformă. Amortizoarele din cauciuc reduc nivelul vibrațiilor, oferind utilizatorilor o ridicare și coborâre blândă. Toate comenzile sunt grupate și localizate la îndemână. Pentru a ușura transportul mașinii, Crawler-ul Star 6 este echipat cu locașuri speciale pentru sistemul de ridicare.

Costuri de întreținere minime

Deoarece este proiectat pentru o întreținere redusă, Star 6 Crawler nu are nici cabluri și nici lanțuri. Toate componentele sunt ușor accesibile pentru a simplifica operațiunile de întreținere. Șenilele și mufa prizei de curent au fost integrate în șasiu pentru a evita șocurile.

Star 6 Crawler este alimentată cu ajutorul unui pachet de baterii AGM. Acestea și motorul asincron nu necesită un service regulat. Pentru a reduce timpul de oprire, operatorii se pot conecta rapid la instrumentul de diagnosticare la bord Haulotte Activ, cu ajutorul aplicației Haulotte Diag.