Home Gigantii Soselelor Goldhofer prezintă noul »STEPSTAR«
Goldhofer prezintă noul »STEPSTAR«

Goldhofer prezintă noul »STEPSTAR«

0

Cu seria »STEPSTAR«, Goldhofer a adăugat o nouă generație de semi-trailere la gama sa extinsă de soluții speciale de transport. Semiremorcile cu trei până la cinci axe oferă întreprinderilor de transport un standard ridicat de calitate dovedit în condiții atractive, detalii interesant, cum ar fi un sistem inteligent de asigurare a încărcăturii, o gamă practică de accesorii și o utilizare ușoară pentru client. Toate acestea fac din cel mai recent produs Goldhofer alegerea ideală pentru operațiunile de transport zilnic cu sarcini maxime pe osie de 12 t și sarcini utile de până la 70t.

Sarcină utilă mare, greutate mică

Datorită design-ului lui avansat, recent lansatul trailer »STEPSTAR«  oferă un raport excepțional între sarcină și greutate. Acest avantaj a fost obținut prin reducerea greutății proprii, comparativ cu alte trailere de același tip existente pe piață, ceea ce duce la o sarcină utilă mai mare și deci la avantaje materiale importante pentru transportator. „Odată cu STEPSTAR, companiile de transport și de construcții beneficiază acum de o utilizare semnificativ mai eficientă și mai eficientă a flotelor lor, cu un profit mai mare și cu costuri mai scăzute cu consumabilele”, spune Rainer Auerbacher, șef tehnologie transport la Goldhofer AG.

Componente premium pentru costul total de utilizare TCO

Pentru o durată de viață maximă, noile semi-trailere sunt dotate standard cu componente premium rezistente la întreținere redusă, inclusiv axe cu întreținere redusă și diferențiale de la BPW. Picioarele de susținere cu reglare automată a înălțimii pentru gâtul de lebădă, sau sistemul de iluminare cu LED pentru o vizibilitate bună chiar şi pe vreme rea sunt de asemenea realizate din materiale de cea mai bună calitate. Gradul ridicat de standardizare înseamnă că piesele de schimb pot fi obținute rapid și ușor, atunci când este necesar.

Încărcătura este în siguranță

Sistemul inteligent de ancorare »STEPSTAR« oferă o flexibilitate aproape infinită pentru asigurarea încărcărilor în conformitate cu cele mai riguroase prevederi legale. Acesta include un număr mare de puncte de ancorare și inele de ancorare, nu numai pe cadru, ci și în adâncitura unde intră brațul excavatorului și pe „gâtul de gâscă”. În plus față de buzunarele containerului Wader și de la nivelul ancorelor de cap, întreaga punte este prevăzută și cu inele de fixare (RUD Optilash Fix 10 t) care pot intra în structura trailerului. Un alt accesoriu util este acoperirea de punte TraffideckGO, care combină securitatea la sarcină sporită cu cerințele de siguranță la ancorare.

Flexibile și rentabile

Proiectat pentru un transport flexibil către și de la șantiere, excavatoarele cu brațe lungi și extra-lungi pot fi transportate direct cu “STEPSTAR” deoarece acesta nu are sisteme de rezistență montat în cruce în partea din spate și deci fiind deschis, acestea pot să iasă pe aici. Acest lucru face posibilă transportarea unor brațe de excavator chiar mai mari, reducând simultan înălțimea totală de transport, un mare avantaj pe traseele cu restricții de înălțime.

Încărcarea și descărcarea sunt operații la fel de rapide și simple, indiferent de mărimea utilajului, deoarece noul semi-trailer GOLDHOFER este livrat cu rampe de acces ușoare și lungi, potrivite pentru aproape toate utilajele ce se pot deplasa singure, cu o simplă reglare putând crește lățimea de transport până la 2.990 mm. Rampele pot fi manevrate împreună.

Alte avantaje includ, de asemenea, un unghi scăzut al rampei față de sol și un mecanism special de coborâre la sol. Rampele, care pot fi reamenajate după cum este necesar, oferă, de asemenea, montaj și îndepărtare rapidă și ușoară, astfel proprietarul putând face economii importante de combustibil la întoarcere.

„Concluzia este că avem mai puține probleme, cu permise mai puţine, deci costuri mai mici.”, spune Robert Steinhauser, director Vânzări Europa / Africa de Nord. Încărcarea și descărcarea sunt operații la fel de rapide și simple, deoarece noul semi-trailer GOLDHOFER vine cu rampe ușoare și lungi, potrivite pentru aproape toate încărcările autopropulsate, cu o ajustare simplă pentru creșterea lățimii la 2.990 mm. Avantajele includ, de asemenea, un unghi mic al rampei și un mecanism de coborâre la sol. Rampele pot fi reaşezate după bunul plac, ceea ce asigură economii de combustibil.

tags: