Home Informaţii la zi Un nou ataşament versatil de la Bobcat
Un nou ataşament versatil de la Bobcat

Un nou ataşament versatil de la Bobcat

0

Pentru a răspunde cererii crescânde de echipamente de construcție și întreținere a drumurilor în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), Bobcat a extins portofoliul de produse rutiere cu lansarea noului atașament Bobcat Soil & Asphalt Spreader.

Noul echipament pentru răspândirea pământului și mixturilor asfaltice poate fi folosit pe toate încărcătoarele Bobcat, inclusiv modelele S450 până la S850 / H, toate încărcătoarele compacte pe şenile, inclusiv T450, T590 / H, T650 / H, T770 / Modelele H și T870 / H, dar şi pe modelul A770 / H.

Proiectat pentru a economisi timp și costuri ale forței de muncă, Bobcat Soil & Asphalt Spreader poate fi utilizat pentru așezarea asfaltului și a altor materiale pentru a crea pavele, lărgirea și repararea drumurilor existente, pentru a reumple, a asfalta și a acoperi șanțurile și a poziționa materiale din infrastructura drumului.

Mai mult, noul atașament poate răspândi și asfaltul, fără să fie nevoie ca acestea să fie compactat ulterior, deoarece mecanismul de finisare asigură o suprafață perfect netedă.

Răspânditorul este ușor de utilizat, de curățat și îngrijit după utilizare, datorită un design simplu care necesită, de asemenea, o mentenanță minim, astfel timpul efectiv de lucru fiind mai mare și deci și productivitatea mai ridicată. Cu o greutate relativ redusă de transport și eficiență ridicată, echipamentul este ideal pentru firmele de construcţii, oferind o productivitate similară cu cea a utilajelor mai mari, construite special pentru împrăștierea materialului bituminos sau a altor materiale.

Funcții de lucru și avantaje ale atașamentului Bobcat Soil & Asphalt Spreader

– Ușurință în utilizare,

– Reglajul manual al grosimii fiecărui strat de material, de la 0-100 mm,

– Design compact, care și conferă o eficiență maximă și un transport ușor,

– Deschidere laterală hidraulică și aripi laterale reglabile pentru a orienta curgerea materialelor pe direcția dorită,

– Funcție offset pentru a evita trecerea peste straturile de asfalt deja împrăștiate, oferind un finisaj exact,

– Blocarea unghiului de așternere transversal cu până la 5 grade, pentru a compensa terenul în pantă,

– Opțional, se poate comanda o a treia aripă,

–  Kit opțional pentru aplicații speciale.

Noul Soil & Asphalt Spreader are o greutate de operare de 675 kg și o lățime standard de funcționare de 190 cm, sau o lățime opțională de 196 cm. Montat pe încărcătoare compacte Bobcat, el funcţionează cu o viteză medie de lucru de 50-120 m / minut, necesitând un debit de ulei de 45 l / min și o presiune de funcționare de 250 bar.

Conceput pentru a fi utilizat cu încărcătoarele compacte Bobcat echipate cu un kit de control al dispozitivului [existent în dotarea standard pentru utilajele cu debit mare (H)], acestea necesită însă o mică configurare suplimentară pentru împrăștierea solului și asfaltului. Acesta, la fel ca la toate atașamentele Bobcat, poate fi montat rapid și sigur pe toate tipurile de încărcătoare compacte Bobcat, prin intermediul sistemului de montare rapidă de fixare Bob-Tach.

Spreader & Asphalt Spreader extinde portofoliul de echipamente rutiere disponibile de la Bobcat, care include freze, sisteme de împrăștiere, gredere, sisteme de tăiere a asfaltului, sisteme de curățare cu vacuum și măturători, acestea reprezentând doar o mică parte din cele peste 100 de accesorii disponibile oferite de Bobcat, toate create pentru a asigura utilizatorului versatilitate și productivitate, economisind timp, indiferent de activitatea în cadrul căreia sunt utilizate.

Toate atașamentele Bobcat sunt optimizate pentru eficiență, performanță și productivitate mai mare, precum şi pentru reducerea costurilor de operare.

tags: