Home Informaţii la zi Anvelope Off-Highway- Performanțe excepționale datorită gamei BKT dedicată utilajelor de compactat
Anvelope Off-Highway- Performanțe excepționale datorită gamei BKT dedicată utilajelor de compactat

Anvelope Off-Highway- Performanțe excepționale datorită gamei BKT dedicată utilajelor de compactat

0

Linia de anvelope BKT dezvoltată special pentru operațiunile de compactare confirmă capacitatea excepțională a societății – printre principalele producătoare în lumea anvelopelor Off-Highway – să concureze cu succes pe o piață complexă, care solicită din partea producătorilor un profesionalism înalt, cercetare și inovație. BKT a reușit întotdeauna să abordeze orice cerință a pieței și să îndeplinească toate exigențele utilizatorilor, furnizând soluții specifice perfect aliniate la stilurile de muncă ale operatorilor.

BKT reprezintă unul dintre cei mai importanți producători mondiali de anvelope dedicate utilajelor și echipamentelor. Pentru fiecare tip de activitate, specialiștii grupului studiază modul de acțiune al utilajului, eforturile axiale și radiale la care este supusă suprafața anvelopei, problemele legate de abraziunea solului și mediului. Această cercetare complexă permite ulterior proiectarea unor anvelope speciale, perfect adaptate fiecărui tip de activitate.

Utilajele de compactare a solului utilizează un tip special de anvelope pentru acțiunea mecanică de creștere a rezistenței stratului de pământ sau bitum. Acestea sunt special proiectate și construite, și deoarece au alte caracteristici decât cele ale unei anvelope obișnuite, cum sunt cele utilizate pentru deplasarea unui utilaj, sunt puțini producători mondiali care au capacitatea de cercetare și de dezvoltare a unor linii de producție dedicate. Din acest motiv, odată lansată o gamă de anvelope pentru compactoare, acestea sunt în general comandate și vândute direct de pe lina de producție, de multe ori o comandă diferind de cea dinainte.

În general, operațiunile de compactare a pământului sau asfaltului reprezintă pentru BKT o provocare specială. Oferta BKT este adaptată oricărei cerințe, și din acest motiv prima anvelopă recomandată pentru acest tip de activitate este PAC MASTER, anvelopa diagonală, proiectată exclusiv  pentru activități industriale, aceasta garantând utilizatorului o stabilitate superioară a suprafeței compactate și un ciclu de viață prelungit. Realizată dintr-un  amestec special, acest tip de anvelopă dă dovadă de o rezistență excepțională, fiind capabilă să disipeze căldura dezvoltată în timpul lucrului de către amestecul asfaltic fierbinte. Este disponibilă pe piață în numeroase dimensiuni: 7.50-15, 8.5/90-15 K, 9.5/65-15, 190/60-15, 205/60-15, 7.50-16, 10.5/80-16, 9.00-20, 11.00-20 și în sfârșit 14/70-20.

Aceleași caracteristici speciale, chiar la un grad mai înalt de integrare utilizatorul le poate găsi la seria de anvelope PAC MASTER PLUS. Datorită suprafeței mai mari de contact, acestea oferă mai multă stabilitate a stratului de prelucrat, acestea fiind recomandate pentru lucrări speciale. La fel de rezistențe la temperaturi înalte și la fel de durabile, acestea pot fi achiziționate în două variante constructive: 7.50-15 și 9.00-20.

Pentru România, unicul importator al întregii game de anvelope BKT este compania IMPAR.

IMPAR comercializează anvelope agricole și industriale,  camere de aer, roți complete.