Home Constructii Vehiculele Ford Trucks – performanță în domeniul construcțiilor
Vehiculele Ford Trucks – performanță în domeniul construcțiilor

Vehiculele Ford Trucks – performanță în domeniul construcțiilor

0

De mai bine de un an Cefin Trucks, unic importator al mărcii Ford Trucks pentru România, construiește o poveste de succes prin dezvoltarea sa teritorială permanentă și deschiderea de noi centre de service și vânzări, dar și prin vânzarea unui număr impresionant de camioane destinate pieței construcțiilor sau de vehicule specializate pentru activități de curățenie urbană.

Lunile de vară, contrar uzuanțelor, nu reprezintă în nici un caz pentru Cefin Trucks o perioadă în care să funcționeze cu motoarele la minim. Dimpotrivă, rețeaua de distribuție și asistență tehnică, prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj s-a extins de curând.  Astfel, Baia Mare și Oradea sunt cele mai noi orașe puse pe harta importatorului Cefin, datorită unui parteneriat semnat cu o altă cunoscută firmă din România, ATP Motors.

Firma ATP Exodus și-a început activitatea în anul 1995 în nordul României de la o idee bună, transformată, remodelată şi permanent dezvoltată de-a lungul anilor, ajungând să fie astăzi o afacere de succes pe piaţa de auto din Europa de Est: ATP Exodus Group. Începând cu anul 2016, afacerile sale au fost împărțite pe trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive și ATP Transit, în prezent activând în trei sectoare principale: piese pentru camioane, dealership auto, transport şi servicii de expediere de mărfuri.

Un parteneriat început cu dreptul

La doar câteva săptămâni de la evenimentele de lansare a sediiilor din Baia Mare și Oradea, parteneriatul Cefin Trucks – ATP Motors și-a demonstrat valoarea. Astfel, grupul de Firme Selina, una dintre cele mai importante companii de pe piața construcțiilor din vestul țării, a achiziționat patru Autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230.

“Ne bucurăm să marcăm prezența noastră pe piața din Vestul României prin aceasta livrare, foarte importantă din perspectiva noastră, către Selina Grup – unul dintre cele mai mari concerne din piața de construcții din România. Oferta noastră a vizat atât prezentarea unui produs perfect adaptat exigențelor clientului nostru, cât și o gama de servicii concepută în scopul întâmpinării și depășirii nevoilor lor“, declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România.

Bineînțeles, alegerea autobasculantelor Ford Trucks a fost făcută după un studiu atent al pieței, acestea fiind achiziționate datorită performanțelor lor, dar și a garanției date de numele Cefin Trucks că acestea vor funcționa o lungă perioadă de timp fără probleme. Trebuie remarcat în primul rând faptul că stocul optimizat de vehicule comerciale Ford Trucks a permis un termen de livrare imbatabil, acestea fiind disponibile în România pentru livrare imediată. Un alt serviciu din gama de servicii Ford Trucks de care beneficiază Selina Grup în cadrul acestui contract este extinderea perioadei de garanție de la 2 la 3 ani.

Trebuie menționat faptul că vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 36 luni pus la dispoziție prin parteneriatul devenit deja de tradiție Ford Trucks – ViaSat. Vehiculele livrate urmează să fie folosite în șantierele pentru construcția drumurilor din municipiul Oradea pentru proiectele strategice ale orașului dedicate Centenarului Marii Uniri 1918-2018.

Care sunt elementele care recomandă camioanele Ford Trucks pentru construcții?

Importatorul Cefin Trucks ne-a dat răspunsul: în ceea ce privește cea mai recentă achiziție, cea realizată de Selina Grup, modelele FORD  3542D 6X4 DCAB E6 16S2230 s-au impus, de această dată, prin robustețe și performanță: motorul FORD ECOTORQ Euro 6, cu 6 cilindri în linie, capacitate cilindrica de 12.740 cmc, putere de 420 CP la 1.800 rotații pe minut și cuplu maxim de 2150 Nm la 1.000 – 1.300  rotații pe minut.

Puterea și stabilitatea probate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro 6 cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare, alături de seria de servicii adaptate poziționează brandul Ford Trucks ca unul dintre cei mai importanți furnizori de vehicule comerciale destinate domeniului construcții din Romania.

Selina Grup – Drumuri Bihor SA

Compania Drumuri Bihor SA, Grup Selina, este o societate de tradiție specializată în construcția și întreținerea drumurilor și podurilor, având o istorie de peste 50 de ani de activitate. Desprinsă din fosta Regie de Drumuri Județene a Consiliul Județean Bihor, începând cu anul 2005, societatea a cunoscut o dezvoltare accentuată a activității odată cu integrarea operațiunilor în cadrul puternicului SELINA Grup, un grup de firme cu un puternic spirit autentic, clădite în jurul antreprenorului orădean Beniamin Rus, cu un portofoliu consistent de lucrări, atât la nivel național cât și internațional, prin subsidiarele deschise în Irak și Ucraina.