Home Informaţii la zi ATP Exodus, noul partener Cefin Trucks  în rețeaua Ford Trucks în România
ATP Exodus, noul partener Cefin Trucks  în rețeaua Ford Trucks în România

ATP Exodus, noul partener Cefin Trucks  în rețeaua Ford Trucks în România

0

Săptămâna aceasta, pe 5 și 6 iunie, au avut loc evenimentele de deschidere oficială pentru marcarea parteneriatului Ford Trucks – ATP Motors, în Baia Mare și Oradea, la care au participat și reprezentanți ai autorităților locale.

„Ne bucurăm să anunțăm faptul că ATP Motors a fost desemnat unic furnizor de servicii vânzare și post vânzare Ford Trucks pentru zona Baia Mare – Oradea. Misiunea noastră este de a participa la creșterea profitabilității clienților prin oferirea de produse competitive atât din punct de vedere al calității cât și al costurilor operaționale, precum și prin angajamentul ATP Motors și Ford Trucks de a oferi un  nivel superior al serviciilor și asistenței oferite clienților”, a declarat Stefano Albarosa CEO Cefin Trucks.

ATP Motors se află într-un continuu proces de dezvoltare şi de adaptare la nevoile pieţei auto. Prin completarea portofoliul său cu marca Ford, ATP Motors vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o gamă diversificată de branduri auto, alături de serviciile complexe pe care le asigură.

“Premisa noastră este să avem o creştere continuă, sănătoasă, să fim corect ancoraţi în realitatea prezentului şi să fim pregătiţi pentru provocările viitorului. Am păşit deja într-o eră a digitalizării, iar viteza cu care se derulează acţiunile şi activităţile noastre se pare că nu ne mai surprinde pe nici unul din noi. Nu în ultimul rând, ne dorim să răspundem prompt nevoilor și cerințelor clienților noștri” – a spus Mircea Cirț, Preşedinte & CEO ATP Exodus Group.