Informaţii la ziNewsOnlinePieseProductie, transport, si turnare asfalt si beton

Blue Sys Technologies – scule, utilaje și echipamente de înaltă clasă

Blue Sys Technologies este divizia de vânzări scule, utilaje și echipamente a grupului BlueSys. Înființată în anul 2000,  divizia are ca activitate vânzarea, consultanța profesională și service pentru: pompe, hidrofoare, generatoare, utilaje de mică mecanizare, scule electrice, compresoare, aparate de sudură, spălătoare sub presiune, echipamente pentru parcuri și grădini (mașini de tăiat iarba electrice, pe benzină și cu acumulatori, motoferăstraie electrice și pe benzină, trimmere, motocositoare și utilaje mici pentru agricultură (motosăpătoare – moto-prășitoare, motocultivatoare, motocositoare, motoburghie, tractorașe, accesorii – pluguri, rarițe) etc.

Pe partea de Utilaje de Mică Mecanizare pentru Construcții, compania oferă maiuri compactoare, plăci compactoare unidirecționale și reversibile, mașini de finisat beton (elicoptere), debitatoare, rigle virbante, vibratoare de beton. Printre mărcile distribuite: Bomag, Technik, Enar, Masalta, Tremix, Barikell, NTC.

Pe segmentul de Sudură, Blue Sys Technologies furnizează întreaga gamă profesională de aparate de sudură: invertoare, redresoare, transformatoare, aparate de sudură MIG-MAG, aparate de sudură TIG (WIG), tăiere cu plasmă, echipamente pentru sudare, accesorii, sârmă de sudură, electrozi de sudură, mască pentru sudură. Mărcile reprezentative sunt: Telwin, Tehnoweld, Lincoln, Mastroweld. Service-ul firmei dispune de specialiști cu experiență în repararea aparatelor de sudură.

Pompe și Hidrofoare – Compania livrează pompe, motopompe și hidrofoare pentru aplicații industriale și casnice. Pompe și hidrofoare de suprafață de mică adâncime, de mare adâncime, submersibile, motopompe, pompe cu aplicații speciale, grupuri anti-incendu, grupuri de pompare, vase de expansiune, membrane.

Sistemele de apă provin de la producători mondiali consacrați: Ebara, Wasserkonig, WasserTechnik, Pramac, Kerself, Grundfos, Sumoto.

Calitate și profesionalism

Zi de zi, reprezentanții Blue Sys Technologies se preocupă să aleagă cele mai bune produse de la producătorii mondiali și să ofere clienților prețuri competitive. Misiunea firmei este furnizarea cu promptitudine de scule, utilaje și echipamente la cel mai bun raport calitate/preț, ținta finală fiind acea de a deveni cei mai buni vânzători și consultanți de scule, utilaje și echipamente din vestul țării.

Showroom

Blue Sys Technologies a organizat un showroom profesionist de peste 300 mp, pentru ca fiecare client să poată vedea, încerca și compara produsele, unde să poată obține sfaturi de la un consultant. Înainte de achiziție, clienții pot solicita ca orice produs să fie testat.

Similare

1 din 903