Home Evenimente Bergerat Monnoyeur lansează Roadshow-ul “New range. New Rules.”
Bergerat Monnoyeur lansează Roadshow-ul “New range. New Rules.”

Bergerat Monnoyeur lansează Roadshow-ul “New range. New Rules.”

0

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat de peste 26 de ani în România, își invită clienții și partenerii, la lansarea noii game de excavatoare NEXT GENERATION, reprezentată de modelele Cat 320 GC, 320 și 323.

Roadshow-ul “New range. New Rules.” va ajunge pe 12-13 iunie la Mogoșoaia, la sediul central al companiei din strada Morii nr. 5, continuând pe 15 iunie la Bacău (Centrul de afaceri și expoziții Bacău) și pe 19 iunie la Sebeș (Balastiera firmei Elis Pavaje din Balomiru de Câmp).

Familia de excavatoare Cat NEXT GENERATION oferi noi modalităţi de a economisi bani, dar și posibilitatea de a executa diverse lucrări la costuri mai mici.  Modelele Cat 320 şi 323 asigură un nivel tehnologic înalt chiar cu echiparea standard, aceasta incluzând sisteme precum Cat Grade 2D, Grade Assist, E-Fence și Payload. Toate aceste tehnologii au permis Caterpillar să obțină o creștere de 45% a eficienței operatorului. Mai mult, toate excavatoarele NEXT GENERATION dispun de noi modalități de reducere a costurilor, fără a le fi afectate performanțele. Regândirea sistemului hidraulic a dus la un consum de combustibil cu până la 25% mai mic, iar o mai bună sincronizare a intervalelor de service a redus costurile de întreținere cu până la 15%.

Evenimentul își propune să ofere informații detaliate despre toate soluțiile Bergerat Monnoyeur, pentru ca actualii sau potențialii parteneri să poată lua cele mai bune decizii, adaptate cerințelor fiecărui proiect. Pentru a participa, puteți accesa pagina www.newrangenewrules.com, secțiunea dedicată României.