Home Informaţii la zi BKT participă la BAUMA cu o noutate importantă
BKT participă la BAUMA cu o noutate importantă

BKT participă la BAUMA cu o noutate importantă

0

BKT este pregătită să participe la Bauma, principalul târg la nivel mondial în sectorul echipamentelor pentru construcții, care se va desfășura la München în perioada 8 – 14 aprilie. Pentru ediția 2019, compania și-a propus să-și lase amprenta, prezentând anvelope cu dimensiuni gigante și caracteristici incredibile.

Este vorba de anvelopa EARTHMAX SR 46, o soluție inovatoare pentru autobasculante rigide care funcționează în condiții dificile de mediu stâncos, cum ar fi mine, baraje, șantiere ale unor lucrări de construcții importante. Disponibilă anterior în versiunea de 49”, la Bauma va fi prezentată oficial anvelopa cu cea mai mare dimensiune realizată vreodată de BKT: 33.00 R 51.

EARTHMAX SR 46 prezintă caracteristici foarte surprinzătoare, având un diametru de peste 3 m – mai exact 3,075 cm , o lățime de 975 cm și o greutate de 2.400 kg. Această anvelopă este potrivită în special pentru transportul încărcăturilor grele, reprezentând cea mai bună alegere datorită rezistenței la tăieturi și la fisurări, calitate ce implică un ciclu de viață lung. Impacturile, tensiunile și perforările sunt reduse la minimum datorită carcasei cu centură de oțel, perfectă pentru optimizarea orelor de funcționare și maximizarea productivității.

EARTHMAX SR 46 este, de asemenea, caracterizată de un model de rulare special, prevăzut cu crampoane în bloc cu canelură de-a lungul circumferinței, ceea ce înseamnă o deteriorare redusă a părții sale exterioare și o performanță excelentă în curbe.

Includerea în gamă a unei noi dimensiuni Giant este o alegere strategică a companiei, potrivit evoluției din ce în ce mai tehnologică a echipamentelor care astăzi de dezvoltă și în ceea ce privește dimensiunile. BKT este conștientă de faptul că anvelopele reprezintă componente fundamentale ale echipamentelor, capabile să îmbunătățească atât caracteristicile, cât și performanțele acestora. Din acest motiv, BKT colaborează cu producătorii majori de vehicule industriale pentru a oferi soluții de vârf.

BKT @ Bauma 2019 – Pavilion A6 Stand 215