Home Informaţii la zi MB Crusher: transformă dezavantajele în competitivitate
MB Crusher: transformă dezavantajele în competitivitate

MB Crusher: transformă dezavantajele în competitivitate

0

Trebuie concasată o cantitate importantă de piatră pentru o construcție sau un drum, dar locația este situată la o mare altitudine, pe o insulă îndepărtată sau în mijlocul unui centru istoric cu un drum ce nu poate fi utilizat de un concasor mobil. Întotdeauna, constructorul face calcule de profitabilitate și de costuri… care în astfel de cazuri devin astronomice, fără să uităm timpul de timpul pierdut. Rezultatul este cel mai bine ilustrat de către un constructor: “Suntem atât de legați de transportul rutier, încât atunci când avem de a face cu cariere în zone inaccesibile sau greu accesibile la șantierele de construcții, renunțăm să fim competitivi”.

Dar, există totuși o soluție. MB Crusher a gândit diferit despre aceste probleme și a găsit soluții chiar la începutul activității sale, când a inventat prima Cupă de Concasare, brevetată în 2002. Toate inovațiile MB încep cu o inversare a perspectivei: nu materialul trebuie transportat, ci utilajele trebuie să lucreze pe loc. Rezultat: creșterea imediată a competitivității, cu atât mai mult în situații complexe, cum ar fi șantierele de construcții, în locuri greu accesibile pentru mijloacele de transport.

Transformă punctele slabe în avantaje

“Suntem satisfăcuți când auzim de la clienții noștri că utilajele noastre ajung acolo unde alte mașini nu reușesc sau transportul lor este extrem de costisitor. Toate eforturile noastre sânt bazate pe obiectivul nostru de a satisface clienții noștri„, spune Michelle Cappellari, care ca director de vânzări, înțelege bine nevoile mulților profesioniști din întreaga lume care se bazează pe MB Crusher. “Suntem obișnuiți să privim limitele ca provocări. Cea mai mare satisfacție a noastră este să oferim clienților soluții care transformă punctele slabe în avantaje. Eficace, măsurabile, economice, chiar și în cele mai extreme situații, datorită metodei noastre.”

Activitatea în cariere

Se ia în considerare cazul unei cariere de bazalt situate într-o zonă inaccesibilă. Aici, MB Crusher a revoluționat procesul: materialul extras poate fi zdrobit sau redus la dimensiunea necesară direct pe șantier, astfel încât să fie reutilizat imediat pentru problemele interne ale carierei. Indiferent de mărimea excavatorului sau a șantierului de construcție, este suficientă instalarea cupei de concasare MB: așezat confortabil în cabină, puteți transforma roca în material concasat, fără a fi necesar transportului lui cu camioane, reducându-se astfel în mod semnificativ costurile. În plus, nu este nevoie de un transport agabaritic special pentru a aduce utilajele MB pe șantier, deoarece întreaga gamă MB Crusher poate fi ușor mutată. Chiar dacă este vorba despre Cupa de concasare BF150.10  sau cupa de sortare MB-S23, modelele cele mai mari din lume.

Pentru site-uri speciale

MB Crusher a ajutat numeroase companii care operează în centre istorice, închise de obicei traficului, cu căi de acces înguste și constrângeri legate de obținerea permiselor pentru zgomot și praf, cauzate de reclamațiile locuitorilor din zonă. În aceste cazuri, MB Crusher a abordat problema dintr-un punct de vedere diferit: cel al profesioniștilor în construcții. Soluțiile sale tehnologice permit excavarea și concasarea pe teren, într-un spațiu foarte mic, astfel rămâne spațiu suficient de manevră pentru a demola fundațiile rămase. Întregul șantier lucrează astfel mai ușor, mai rapid, și afacerea devine mai profitabilă.

Prin utilizarea utilajului cel mai mic din gamă, MB Crusher oferă un avantaj unic constructorului, în toate situațiile în care acesta trebuie să lucreze într-un spațiu minim, evitând astfel trecerea dublă a materialului în intrare și de ieșire, utilizarea camioanelor de tranzit în depozitele de deșeuri, dificultățile de manevrare care caracterizează activitatea de reconstrucție a drumurilor, săpături suplimentare pentru apeducte sau pentru actualizarea rețelelor telefonice.

Chiar și problema zgomotului a fost rezolvată, deoarece produsele MB se încadrează în parametrii acceptați de reglementările internaționale.

MB Crusher oferă profesioniștilor cea mai largă gamă de accesorii de lucru pentru utilaje mari și mici, acestea fiind capabile să facă site-uri de construcții de orice dimensiune independente și competitive, atât în ceea ce privește zona de acțiune cât și volumul de muncă.

Toate echipamentele MB au fost inventate pentru a rezolva orice fel de situație, chiar și situațiile extreme. Pentru fiecare lucrare există întotdeauna un utilaj MB adecvat, de la cele pentru excavatorul de 70 t până la cele compacte din gama de 3,5 tone, sau pentru buldoexcavatoare sau mini-încărcătoare.  În toate cazurile instalarea este directă și rapidă, ca orice alt echipament ce trebuie cuplat, fie că se lucrează cu utilaje mari sau mici din gama MB.

Pentru a cunoaște seria MB Crusher și pentru a înțelege ce tipuri de concasoare mobile oferă cel mai mare beneficiu pentru un anumit șantier de construcții, compania este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. MB Crusher nu reprezintă doar un spirit inovativ, dar oferă și disponibilitate, prezență și asistență, oriunde în lume. Chiar și în cazurile în care pare imposibil.