Home Informaţii la zi Buldozerele Dressta – În întreaga lume
Buldozerele Dressta – În întreaga lume

Buldozerele Dressta – În întreaga lume

0

Operațiunile de minerit sunt complexe, fiind nevoie de echipamente care să facă față provocărilor acestei industrii dure. Buldozerele medii și mari produse de LiuGong Dressta Machinery și-au dovedit pe deplin calitățile tehnice în cele mai dure mine din lume, fiind extrem de apreciate și de căutate de proprietarii de mine. Producătorul cu sediul în orașul Stalowa Wola – Polonia se bazează pe o experiență de peste 70 de ani în proiectarea și producerea utilajelor de construcții.

Pentru LiuGong Dressta Machinery, siguranța și sustenabilitatea sunt factori cheie, la fel ca și productivitatea care se bazează pe utilaje puternice ce lucrează din greu, tură după tură, la eficiență maximă.

Tot ce este nevoie pentru minerit

Buldozerele Dressta au tot ce le trebuie. Cutia de viteză cu două trepte pentru un transfer continuu al puterii motorului către ambele șenile îi permite lamei să manevreze încărcăturile complete între întoarceri. Greutatea lor operațională este de la 9 t la 70 t. Grupul propulsor este asigurat de motoare marca Cummins, acestea asigurând gama completă de putere de la 78 CP la 515 CP, toate fiind produse cu tehnologii de ultimă generație ce satisfac toate cerințele standardelor Tier 4 Final.

Funcțiile de control sunt ușor de acționat pentru poziționarea precisă și previzibilă a încărcăturilor. Performanța de spintecare este una fără egal cu cea mai bună penetrare din clasă, pentru o spintecare rapidă a celor mai dure material. Șasiu heavy-duty și opțiuni pentru șenile. Design modular pentru o productivitate maximă și o viață de service lungă. Acces de la nivelul solului către punctele de service pentru o mentenanță zilnică cât mai facilă. Tehnologie Trimble ready.

Buldozerele de mari dimensiuni Dressta TD-25 și TD-40 sunt proiectate în mod optim pentru a oferi performanță în operațiunile de minerit, având un raport greutate-cai putere ideal pentru o împingere cât mai bună a încărcăturilor mari. Pe de altă parte, buldozerele din gama medie TD-15 și TD-20 sunt ideale pentru o gamă largă de operațiunile din minele deschise, inclusiv reparația și mentenanța drumurilor din interiorul minelor avariate de către camioanele care cară materialul.

 Echipamentul potrivit pentru operațiunea potrivită

Un buldozer furnizează o eficiență maximă, atunci când este echipat cu lama sau scarificatorul potrivite. Dressta oferă o varietate de atașamente, pentru orice aplicație: Semi-U pentru tăierea adâncă și împingerea pietrelor și a argilei dure; Full-U pentru împingerea ușoară a materialelor mai ușoare. Lame montate în Cadru-C pentru buldozerele din gama medie, pentru mentenanța drumurilor miniere. Scarificatorul cu un dinte pentru spargerea rocilor mari, cărbunelui dur sau a argilei dure. Scarificatorul multi-shank pentru operațiunile ușoare în nisip sau în alte materiale cu densitate mică.

Pentru o productivitate și mai mare, utilajele Dressta pot fi dotate cu lame ranforsate suplimentar sau șenile speciale, extrem de rezistente, pentru aplicațiile minere extreme.

Șasiul heavy-duty

Șasiul jos asigură o vizibilitate completă excelentă, dar și echilibru și stabilitate superioare, o deplasare confortabilă și  stabilitate impresionantă în pantă. Componentele șasiului sunt proiectate pentru o uzură mai mare pe terenurile dificile și sunt aranjate astfel ca operațiunile de demontare și înlocuire a lor să poată avea loc rapid și într-un mod simplu. Buldozerele Dressta sunt construite cu un cadru principal dintr-o singură bucată, oferind o rezistență deosebită în timpul lucrului.

Mai curat, pentru o performanță mai mare

Praful de cărbune este periculos atât pentru utilaj, cât și pentru operator. Modelele dezvoltate de Dressta sunt echipate cu sisteme de curățare care rotesc aerul înainte ca acesta să intre în motor și utilizează forța centrifugă pentru a reduce nivelul de praf de cărbune. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea economiei de combustibil și mărește viața filtrelor și a motorului.

Siguranța – factorul cheie în compactarea stocurilor de cărbune

Manevrarea stocurilor de cărbune poate duce la alunecarea a acestora, ceea ce duce la eroziune accelerată, oxidare și auto-aprindere. Modificările pe care specialiștii de la LiuGong Dressta Machinery le-a făcut în acest sens pot elimina sau reduce toate aceste riscuri, buldozerele producătorului fiind renumite în întreaga lume pentru echilibrul și stabilitatea superioare pe pantele unde există stocuri de cărbune sau alte tipuri de stocuri. Pot fi echipate cu un echipament de compactare special ce poate fi montat ușor pe buldozer. Pentru un plus de echilibru și de stabilitate, mașinile Dressta adaptate pentru aplicațiile de stocuri au greutatea proprie distribuită de-a lungul șasiului rigid. Odată echipamentul de compactare instalat, aceste buldozere pot opera pe pante dintre cele mai dificile.

Utilajele Dressta pot fi personalizate în funcție de nevoile oricărui mediu de lucru. De altfel, operatorii de mine din întreaga lume au ales Dressta pentru că sunt mașini de înaltă calitate, extrem de robuste care rezistă pe termen lung, chiar și în cele mai dure condiții și în cele mai sensibile medii de lucru. În Europa, buldozerele Dressta pot fi regăsite în Polonia, Cehia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Macedonia, Rusia sau România, datorită importatorului lor unic, compania COSTA Utilaje.

Grupul se numește acum LiuGong Dressta Machinery

– experiență de 70 ani în producerea acestor utilaje

– sediul la Stalowa Wola Polonia

– motoare Cummins

– gamă completă  de putere de la 78 CP-515 CP, greutate operațională de la 9 tone la 70 tone

– Tier 4 Final