Home Informaţii la zi Camionul articulat Doosan DA40-5
Camionul articulat Doosan DA40-5

Camionul articulat Doosan DA40-5

0

Ideal pentru șantierele de construcții, precum și pentru aplicațiile de carieră și cele de minerit, camionul articulat DA40-5 de la Doosan oferă o stabilitate excelentă în timpul deplasării, o distribuție egală a greutății și o tracțiune superioară, alături de o capacitate de încărcare adițională, putere superioară și o productivitate mult îmbunătățită.

Șasiul său flexibil și agil se asigură de faptul că toate cele șase roți au contact permanent cu solul, pentru ca operatorul să poată obține o performanță la nivel maxim, în condiții de lucru off-road.  În plus, cu mai mulți cai-putere pe tona de greutate încărcată și un motor diesel care furnizează un raport putere-greutate de înaltă clasă, momentul mecanic/impulsul poate fi menținut, iar productivitatea mărită.

Suprastructura solidă cu o masă proprie redusă, de calitate superioară, din oțel rezistent la uzură, reduce greutatea totală a camionului, care necesită mai puțină putere de tracțiune pentru operare. Partea din spate înclinată a șasiului, combinată cu o lățime perfect aleasă, oferă un centru de greutate jos, care crește stabilitatea laterală și elimină necesitate montării unor anvelope late.

În interiorul cabinei, confortul se regăsește peste tot. Un scaun cu suspensie cu aer, sistem de control al climei complet automatiza asigură un nivel excelent de confort pe tot parcursul zilei de lucru. Funcțiile de control sunt amplasate la îndemână, pentru o operare cât mai ușoară, în timp ce un monitor multi-funcțional afișează cele mai importante date tehnice ale camionului pe un ecran de 7 inchi, intuitiv. Pentru o monitorizare completă a mașinii și un management eficient al operațiunilor de mentenanță, cu scopul de a reduce costurile de operare, clienții pot utiliza sistemul Doosan Telematics.

Mai multă performanță pe terenuri dificile

Unul dintre beneficiile cheie ale camionului articulat DA40-5 de la Doosan este puntea spate pendulară, care menține roțile din spate în contact cu solul, făcând deplasarea mai lină atât pe teren dificil, cât și pe cel moale. Acest lucru duce la creșterea stabilității, întrucât camionul se deplasează și pe drumurile rutiere, și pe șantiere.

Transmisia complet nouă funcționează perfect a o turație redusă și oferă astfel un consum redus de combustibil, în timp ce asigură o performanță maximă a tracțiunii și o distribuire egală a greutății, chiar și în timpul întoarcerilor complete. Aceasta asigură, de asemenea, contact maxim între roțile din față, pentru o tracțiune optimă.

Camionul articulat Doosan DA40-5 beneficiază și de o transmisie permanent pe șase roți ce livrează o tracțiune excelentă, în toate aplicațiile. Suspensia semi-independentă din față permite mișcări libere pe o parte, menținând roțile din față în contact cu solul, pentru o tracțiune superioară și o mai bună absorbție a șocurilor. Cu ajutorul modulației de viteză redusă la coborâre, operatorii pot mări sau reduce frânarea prin dozarea pedalei de accelerație. Frânele cu disc foarte rezistente, răcite cu ulei, de pe cele toate cele șase roți ajută mașina să facă față cu brio condițiilor de lucru extreme.