Home Informaţii la zi CASE Construction Equipment – Mașini specializate
CASE Construction Equipment – Mașini specializate

CASE Construction Equipment – Mașini specializate

0

CASE Construction Equipment este unul dintre puținii producători globali care produc întreaga gamă de utilaje pentru construcții. Mașini cât mai rezistente, cu un consum redus și cu o putere mare de lucru, iată ceea ce doresc constructorii din întreaga lume. De fapt, capacitatea de a dezvolta motoare puternice, economice, lanțuri cinematice de transmitere a puterii eficiente, dar și rezistente, sisteme electronice de comandă și control care să asigure, indiferent de gradul de pregătire a operatorului, o exploatare eficientă a mașinii, iată câteva elemente de bază fără de care nu poți fi un jucător global.

Gama de încărcătoarele frontale compacte CASE – URBAN LINE

CASE oferă o gamă completă de încărcătoare frontale compacte, echipate complet pentru toate aplicațiile, de la construcții de drumuri până la centre de reciclare, de la construcții urbane, la cariere.

Încărcătoarele frontale compacte CASE sunt perfecte pentru orice misiune de lucru, fiind dotate cu lanțul cinematic Versa-Boom pentru o rază de lucru excelentă, vizibilitate și ridicare paralelă perfectă, dar și o mai mare retenție de material datorită cupei care se rotește mai mult.

O cabină confortabilă îl ajută pe operator să nu simtă nici un disconfort în timpul lucrului, iar pentru verificările tehnice zilnice există acces facil la punctele de service amplasate la nivelul solului. Aceste utilaje sunt ideale pentru aplicațiile de peisagistică, manevrare a materialelor industriale și de construcții rezidențiale.

Stabilitate extraordinară și control

Combinația dintre axa spate oscilantă și articulație reduce oscilația cabinei cu 50% sau chiar mai mult. Controlul milimetric este posibil datorită decuplării transmisiei în timpul fazei de decelerare, care apoi cuplează frâna progresiv. De asemenea, încărcătoarele compacte de la CASE pot manevra paleți de dimensiuni mai mari. Datorită înălțimii mici a cabinei, nu se pierde timp niciodată: modelele 21F și 121F: 2,46 m; 221F: 2,63 m; 321F: 2,68 m.

Înălțime superioară de descărcare

Încărcarea se face centrat și la o înălțime mai mare, iar brațele CASE tip banană facilitează încărcarea în centrul trailerului, fără ca utilajul să atingă marginea cu brațele.

Încărcătoarele frontale compacte CASE sunt extrem de versatile, indiferent că este vorba de netezirea asfaltului, transportul zăpezii, măturare, compactare, datorită dotării din fabrică cu două circuite hidraulice, care oferă un debit maxim la o turație redusă și constantă a motorului, existând însă și opțiunea de debit maxim pentru modelele 221F și 321F.

Confort și siguranță și control, în orice condiții de lucru

Cabina încărcătoarelor compacte frontale CASE este confortabilă și sigură. Nici mai mult nici mai puțin de 10 ventilatoare cu aer asigură un climat perfect în interior, indiferent de anotimp, iar toate funcțiile utilajului sunt controlate cu ajutorul unui joystick. În cazul în care un obiect de 227 kg cade peste utilaj de la o înălțime de 5 m, cabina este protejată complet, fiind construită cu respectarea celor mai înalte standarde internaționale de siguranță ROPS și FOPS nivelul II.

Schimbarea rapidă a atașamentelor, în doar câteva secunde, este posibilă pentru toate utilajele CASE. Cuplajul hidraulic este controlat cu ajutorul joystick-ului all-in-one. Cu ajutorul conectorilor de tip împinge-trage, nu este necesară utilizarea unor unelter de mână pentru a schimba atașamentele.

Funcția Ride Control este activată numai atunci când este nevoie, la peste 7 km/oră prevenind balansarea brațului. Aceeași funcție asigură transportul materialului în cupă chiar pe un teren accidentat, fără pierderea acestuia.

Utilajul poate încărca între 1,9-2,5 tone de material și poate lucra fără probleme în spații înguste, datorită razei scurte de întoarcere. Toate motoarele sunt produse de către FTP, î=in-house, acesteta fiind special proiectate pentru a asigura un nivel scăzut de emisii  (EU Stage IIIB/Tier 4), și nu necesită filtru de particule.

Încărcătoarele frontale compacte CASE se pot deplasa rapid, fiind posibilă activarea vitezei Turtle/Rabbit chiar dacă sunt încărcate. Modelele 221F și 321F sunt disponibile în versiunea High Travel Speed ce oferă o viteză maximă de 33 de km/oră.

Încărcătoarele compacte pe șenile CASE – gama Recycling

Indiferent de sarcina de lucru care trebuie îndeplinită, CASE are cu siguranță în gamă un skider sau un încărcător compact pe șenile care să răspundă oricăror cerințe. De altfel, producătorul a adus anul trecut numeroase îmbunătățiri acestei game de utilaje, oferind utilizatorilor mai multă performanță şi capacitate tehnică, astfel că, în prezent, toate aceste mașini sunt echipate cu motoare de 90 de CP ce întrunesc standardul de poluare Tier 4 Final.

Cu cea mai mare putere din clasa lor și o forță de săpare a cupei superioară, skiderele CASE cu siguranță oferă performanța și productivitatea necesară pentru orice tip de activitate. De asemenea, ele sunt dotate cu cea mai mare cabină din industrie, astfel că operatorul se bucură, în ciuda dimensiunilor compacte ale utilajului, de un mediu de lucru confortabil și o vizibilitate excelentă din toate unghiurile de lucru.

Combinația dintre un motor ce oferă un consum mic orar de combustibil și un rezervor de capacitate mare oferă posibilitatea de a lucra un schimb întreg fără a alimenta, deci fără pauze nedorite.

Stabilitate remarcabilă

Șasiul power stance oferă o stabilitate și un plus de confort, specifice utilajelor de capacitate mai mare, oferind datorită rezistenței sale sporite o capacitate de ridicare superioară altor utilaje din aceeași clasă, indiferent de condițiile de lucru de pe șantier. Forță de săpare este una de top. Design-ul cilindrului și al șasiului furnizează o putere de împingere maximizată. Geometria cilindrului optimizează puterea de împingere și de tragere a skiderelor și a încărcătoarelor compacte pe șenile de la CASE, în timp ce faptul că întreg efortul de săpare/încărcare ale cupei este descărcat direct pe șasiul ranforsat, contribuie la creșterea forței de împingere.

Puternice la exterior, confortabile la interior, un șasiu robust, toate acestea asigură o operativitate de durată. Noile încărcătoare compacte pe șenile CASE sunt echipate cu un șasiu robust, proiectat să mențină utilajul pe drum pe pantele abrupte și să preia comanda pe terenurile mlăștinoase sau nisipoase. Șasiul are un cadru rigid cu puține părți mobile, pentru o mai mare durabilitate și o mentenanță mai ușor de realizat decât sistemele de șenile cu suspensie.

Mentenanță sigură și rapidă

Cabina este ușor de basculat, oferind acces la componentele hidraulice și la cele de transmisie. Un sistem de blocare, de siguranță, care previne cabina să cadă, este activat automat. Acces-ul ușor, punctele de service zilnice grupate împreună și filtrele amplasate la distanță unul față de celălalt înseamnă că acestor utilaje le este ușor să lucreze la eficiență maximă.

Versatilitate mare

Skiderele și încărcătoarele compacte pe șenile CASE acceptă o gamă largă de atașamente, fiind extrem de versatile și putând fi folosite, prin urmare, într-o mulțime de aplicații de lucru. În plus, atașamentele pot fi schimbate foarte rapid,  fără să fie nevoie ca operatorul să părăsească cabina.