Home Informaţii la zi CASE Construction Equipment – peformanță și performeri
CASE Construction Equipment – peformanță și performeri

CASE Construction Equipment – peformanță și performeri

0

Prezent la fiecare ediție la același stand la care ne-a obișnuit deja,  FN 817, CASE Construction Equipment a devenit un reper pentru cei peste o jumătate de milion de vizitatori care vin odată la trei ani să vadă cele mai noi tehnologii din domeniul utilajelor de construcții.

Dar la fiecare ediție a celei mai mari expoziții din lume, standul nu este la fel, datorită utilajelor care, ca de obicei, au încorporate cele mai noi tehnologii, dar și a diferitelor activități care fac deliciul publicului dar și … al operatorilor,

Dacă ești operator CASE, de acum ai clubul tău

Și cum fiecare ediție reprezintă aduce noutăți, în acest an  CASE Construction Equipment a deschis la bauma 2019 “Clubul Operatorilor”. “Vrem să ne reîntoarcem la această comunitate, să oferim recompense operatorilor noștri și să le  oferim informații suplimentare de primă mână. Operatorii ne spun în mod repetat mândria pe care o simt în folosirea unei mașini CASE și acum au un forum și o organizație în care să le împărtășească”, a declarat Nicola D’Arpino, șeful departamentului de vânzări și marketing din Europa pentru CASE.

Intrarea în acest club este gratuită și, odată devenit membru, asigură accesul instantaneu la pagina de Facebook a operatorilor CASE, un forum ideal pentru schimbul de idei și de experiențe. În plus, membrii clubului primesc un tricou original CASE, o vestă de siguranță, precum și diferite reduceri sau invitații la diverse evenimente.

“Clubul Operatorilor este modalitatea perfectă de a întări relația dintre CASE și oamenii care conduc și operează mașinile noastre. Crearea unei comunități în care operatorii pot interacționa și împărtăși experiențele între ei întărește valorile CASE și, în același timp, putem dezvolta un mediu în care toți operatorii să poată învăța și împărtăși din experiența lor. În plus, discuțiile care vor avea loc în acest club vor fi o sursă de inspirație pentru noi, pentru modelele care urmează să fie lansate.”, a continuat D’Arpino. Clubul CASE este deschis pentru toți operatorii, nu doar pentru cei care au fost la bauma, așa că vă puteți înscrie pe site-ul companiei. “Sperăm ca operatorii să se alăture în număr cât mai mare acestei comunități, o comunitate care va deveni un instrument puternic atât pentru ei, cât și pentru CASE.”, a concluzionat D’Arpino.

În acest an CASE Construction Equipment a depășit însă toate așteptările la BAUMA, prezentând câteva utilaje care însă nu aparțin prezentului, ci viitorului se pare foarte apropriat. Astfel, după încărcătorul frontal alimentat cu gaz natural, o alternativă se pare mai fiabilă decât curentul eletric pentru utilajele cu motor diesel, CASE a prezentat în premieră mondială un prototip de buldoecxcavator:

Prototipul care probabil va schimba piața

Producătorul de echipamente de construcții CASE a prezentat la bauma 2019 un prototip de buldoexcavator, o mașină gândită să se potrivească tuturor necesităților din acest domeniu. “Privind spre viitor, credem că este vital ca mașinile CASE să fie accesibile tuturor”, a spus Egidio Galano, director de produse compacte CASE.
“Ceea ce demonstrează acest prototip este misiunea noastră continuă de a încuraja o comunitate din care fac parte toți operatorii, oamenii din spatele utilajelor noastre. Fiind deja un pionieră în domeniu, compania CASE este încântată să ofere această nouă mașină.” De departe, “vedeta” noului prototip CASE este scaunul cu lift al utilajului, care poate coborî pentru a-l prelua pe operator. Cu ajutorul unor joystick-uri, acesta urcă în cabină, unde poate să își înceapă activitatea. “Astfel de sisteme de lucru simple au fost cruciale pentru viziunea noastră asupra acestui prototip. Ele asigură acces rapid și convenabil pentru orice operator, indiferent de constituția sa fizică.”, a continuat Galano. “Ascensorul extern este pliat înapoi atunci când nu este utilizat, așa că nu afectează în niciun fel activitatea utilajului.”

Buldoexcavatorul poate fi dotat și cu comenzi manuale în locul pedalelor, pentru cei care nu se descurcă cu ele, așa că operatorul va putea deține mereu controlul asupra mașinii. Pornind de la acest prototip, cei de CASE doresc să implementeze aceste idei și la alte utilaje din portofoliu.