Home Constructii CASE – un constructor de talie grea
CASE – un constructor de talie grea

CASE – un constructor de talie grea

0

Excavatoare pe șenile seria D ale producătorului de talie mondială CASE, precum și încărcătoarele cu roți din seria G pentru aplicații în carieră se remarcă pentru performanțele și productivitatea deosebite, combinate cu o utilizare eficientă a combustibilului. Acestea sunt utilizate în diferite zone de pe întreg mapamondul pentru lucrări de construcție de drumuri sau extracție de material terasier, în cele mai dure condiții de mediu și exploatare.

Linia de excavatoare pentru activități de exploatare în cariere, buldozere, încărcătoare dar și utilajele special construite pentru aplicații extreme reprezintă una dintre cele mai bine vândute echipamente la nivel mondial de către producătorul CASE CE.

EXCAVATOARELE CASE CX -echilibrul perfect între productivitate și economie

Excavatorele pe șenile de CASE seria CX acoperă aproape orice tip de aplicație de șantier, de extragere de material sau de prelucrare. Acestea încep cu modelul CX130D, de 13,4 t și motor de 105 CP, capul de serie fiind CASE CX750D, cu o masă de 71,4 t și un motor cu o putere de 512 CP. Sistemul lor hidraulic inteligent încorporează nu mai puțin de cinci tehnologii de control al consumului, în final utilizatorul putând să se bazeze pe un utilaj care livrează o putere mare, cu un consum minim orar.
Seria CASE CX este orientată spre productivitate, de exemplu cabina operatorului este concepută pentru a oferi un mediu de lucru optim, cu o vizibilitate excelentă asigurată în toate direcțiile, nivel de zgomot și vibrații remarcabil de mic și un sistem de comandă și control bine pus la punct.

D-esign îmbunătățit pentru performanțe D-urabile
Brațul și contrabrațul excavatoarelor CASE pentru aplicații grele  au fost reproiectate conform celor mai recente modele matematice de analiză a eforturilor ce apar în timpul lucrului, pentru a reduce punctele de concentrare a acestora, menținând totodată o greutate optimă, asigurând astfel cele mai bune performanțe de ridicare.
Noile piese realizate dintr-o singură bucată turnată, fără suduri, de înaltă rezistență, se regăsesc în special în zona flanșelor articulate, acestea având rolul de a reduce eforturile dinamice din timpul lucrului ce apar la nivelul organelor de lucru, crescând astfel durabilitatea acestora.
Șasiul acestora a fost de asemenea reproiectat, acesta primind un nou design, scopul fiind acela de a reduce cordoanele de sudură și de a facilita accesul la acestea, astfel fiabilitatea de asamblu a mașinii fiind acum mult mai bună.

Un control mai bun al brațului – precizie înaltă de lucru
Sistemul de control al echipamentului hidraulic de lucru CASE Intelligent Hydraulic System (CIHS) este deja cunoscut și apreciat piață. Acesta asigură un control perfect asupra brațului, indiferent de echipamentele utilizate, oferind în același timp un consum minim de combustibil în oricare moment al unui ciclu de lucru (săpare, ridicare, rotire, descărcare).

BULDOZERELE SERIA M – drumul spre putere

Buldozerele pe șenile CASE sunt proiectate pentru a realiza cu cât mai puține treceri o finisare cât mai bună a suprafețelor de lucru, fiind special construite pentru a rezista celor mai dure aplicații de șantier. Motoarele lor sunt special construite pentru a oferi un cuplu mare la o turație redusă, ceea ce reprezintă cel mai bun mod de lucru posibil pentru un buldozer.
Transmisia hidrostatică oferă suficientă putere pentru o deplasare controlată separat pentru fiecare șenilă, astfel că operatorul poate dispune de puterea maximă de împingere chiar și în curbe sau în cazul lucrului în pantă, oferind de fiecare dată un control exact al grosimii stratului de material ce trebuie îndepărtat. Cabina special izolată oferă un nivel incredibil de redus al zgomotului interior și vibrațiilor, fiind de asemenea incredibil de spațioasă.
Cele trei modele ale seriei M oferă puteri de lucru de 138, 164 și 232 CP, cantitatea de material împinsă la o trecere fiind cuprinsă între 3,18 și 5,54 mc.

Nivel de emisii scăzut – Tehnologie Premium Tier 4i
Motorul comon rail de ultimă generație reprezintă un state-of-art în domeniu, acesta oferind performanțe maxime în ceea ce privește răspunsul rapid la o sarcină de lucru mare, generând rapid cuplul maxim, puterea necesară, toate acestea cu o economie de combustibil importantă.
Combustia  amestecului din camera de aprindere a motorului este optimizată pentru eficiență maximă: are loc la temperaturi ridicate și folosește un flux de aer 100% la temperatură redusă, deoarece admisia de aer este separată de circuitul de evacuare. Motorul cu supraalimentare utilizează un sistem de răcire Air-to-Air, care se bazează pe o tehnologie ultramodernă ce utilizează injecția combustibilului în sistem multipunct, rezultatul fiind un cuplu livrat mărit, consum redus de combustibil și un motor silențios, cu un nivel redus de vibrații.
Motoarele din seria M pot funcționa cu un ameste de 20% biodiesel, reducând și mai mult impactul asupra mediului. Când efortul de împingere crește și turația tinde să scadă, puterea motorului crește cu până la 16% la 1.800 rpm. Rezultatul: performanță constantă și capacitate mai mare de lucru. În plus, capacitatea de a lucra cu un cuplu ridicat la turații mai mici ale motorului reduce uzura motorului.

Înaltă fiabilitate – șenile „ULTRA-LIFE”
Trenul de rulare reproiectat asigură o rezistență mai mare la forțele de împingere ce apar ca urmare a utilizării la maxim a lamei de împingere, asigurând un control optim asupra deplasării, o stabilitate foarte bună și o manevrabilitate perfectă indiferent de tipul de teren.
Tehnologia exclusivă „ULTRA-LIFE“ dezvoltată de CASE, cu bucșe lubrifiate, asigură o durată de viață mai mare a lanțului, șenilei și a altor părți mobile, chiar și în cele mai dificile condiții, în plus reducâd nivelul zgomotului buldozer. Având în vedere că 50% din costurile de întreținere a buldozerelor se datorează activității de întreținere și înlocuire a componentelor de tractare, soluția ULTRA-LIFE de la CASE oferă beneficii clare clienților care utilizează în condiții extreme buldozerele.

ÎNCĂRCĂTOARELE PE ROȚI SERIA G – să mutăm munții
Încărcătoarele pe roți CASE de peste 10 t– seria G sunt ofertate în nu mai puțin de șapte tipuri, de la CASE 521G, cu o cupă de 2,1 t (3,9 mc) și până la cel mai mare model CASE 1121G, cu cupă de 10,2 t și volum de 5 mc.

Un scaun cu control inclus
Cotiera scaunului operatorului are integrat un sistem de control al cupei, oferind astfel un confort deosebit în timpul lucrului. Funcțiile de control proporționale ¾ sunt integrate în joystickul montat aproape de mâna operatorului.
Noile modele de Joystickuri cu rotire se regăsesc la nivelul fiecărei mâini, oferind un mod de lucru similar celui de la excavatoare și o reducere considerabilă a oboselii acumulate. Au mod de lucru proporțional cu viteza, putând fi reglate la nivel încet/mediu/rapid.
Scaunul operatorului cu sistem de amortizare pneumatic se poate încălzi rapid atunci când se lucrează iarna.
De fapt, se poate vorbi despre modul în care trăiești opt ore pe zi la bordul încărcătoarelor din seria G. Acestea au un mini-frigider ce menține proaspătă mâncarea pentru prânz întreaga zi. De asemenea, numeroasele spații de stocare permit organizarea documentelor, a apei de băut sau altor obiecte personale.
În  timpul lucrului operatorul deține controlul întregului utilaj datorită ecranului color cu diagonală mare, de 8 inchi, acesta oferind un sistem de navigație intuitiv printre diferite funcții de lucru, permițând realizarea a unui număr mare de setări personalizate. Nu trebuie uitat nici sistemul integrat hands-free, cu sistem automat de apelare și microfon conectat la sistemul de radio prin bluetooth.

Titan Machinery Romania este unic distribuitor al utilajelor CASE Construction pentru piaţa din România.
Titan Machinery Romania dispune de o reţea puternică de distribuţie și service ce aco¬peră întreg teritoriul ţării, având sediul central la București și filiale în Timișoara, Constan¬ţa, Oradea, Roman, Cluj Napoca, Craiova și Slobozia.