Home Constructii Constructii civile Construct Expo revine o nouă ediție
Construct Expo revine o nouă ediție

Construct Expo revine o nouă ediție

0

Ediția 2018 a celui mai mare târg de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii din România, CONSTRUCT EXPO, va avea loc între 8 și 11 martie, într-unul din noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a finalizat în 2017, Pavilionul B2. La eveniment se vor reuni firme importante din domeniu, fiind o ocazie pentru antreprenorii şi experţii în construcţii să dezbată subiecte la zi despre tendințele, politicile și viitorul industriei de resort.

Noutatea ediției 2018 a Construct Expo o constituie organizarea evenimentului #reCONSTRUIM, cu format de hackathon, care va reuni 1.200 de specialiști (arhitecți, ingineri, avocați, economiști) și studenți, viitori specialiști. Pe parcursul a 4 zile, aceștia vor dezbate 120 de teme de interes din domeniul construcțiilor. Evenimentul este organizat de inițiatorii primului hackathon de arhitectură cu 300 de specialiști, NOVEMBarh, desfășurat în noiembrie 2017. Pe parcursul fiecărei zile a #reCONSTRUIM, specialiștii participanți se vor organiza în echipe de câte 10 (1 team-leader, 3 arhitecți, 3 ingineri, 1 avocat, 1 economist/dezvoltator imobiliar/specialist din alt domeniu relaționat cu cel al construcțiilor și 1 student). 300 de specialiști își vor aduce ideile mai aproape de realizare  în fiecare zi, la 30 de mese.

În același timp cu Construct Expo,  Romexpo organizează cele mai importante târguri din domeniul instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior, energiei și protecţiei mediului: Ambient Expo, Mobila Expo, Romtherm, Romenvirotec, Expo EnergiE, Expo Flowers & Garden, Antique Market.

Programul de vizitare al târgurilor și expozițiilor: 8-10 martie (joi-sâmbătă): între orele 10.00 și 18.00; 11 martie (duminică): între orele 10.00 și 16.00.

Bilet intrare adulți/studenți:10 lei/zi.

Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate.

Acces: Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei libere, Bulevardul  Expoziției și Strada Parcului; Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.