Home Constructii Constructii civile Iridex aniversează 25 de ani de activitate
Iridex aniversează 25 de ani de activitate

Iridex aniversează 25 de ani de activitate

0

Anul acesta, Iridex Group, format din mai multe firme românești care execută proiecte mari de infrastructură, depozite de deșeuri municipale și periculoase, precum și lucrări speciale de construcții, celebrează 25 de ani de activitate.

Companiile din Grupul de firme IRIDEX (Iridex Group Import-Export, Iridex Group Plastic, Iridex Group Servicii Salubritate București, Iridex Group Salubritate Costinești) operează 5 depozite de deșeuri, 3 stații de sortare, 2 stații de tratare mecano-biologică și 3 stații de compostare deșeuri, care, astfel, realizează colectarea deșeurilor pentru o populație de peste 1 milion de locuitori. La nivelul întregului grup, cifra de afaceri este de circa 75 de milioane euro, cu o contribuție anuală la bugetul național de peste 15 milioane de euro, iar numărul angajaților este de peste 700.

În cei peste 25 de ani de activitate calitatea serviciilor, produselor și expertizei grupului Iridex a fost recunoscută în numeroase ocazii, compania primind peste 30 de premii și trofee, dintre care: Premiul Smart City Industry Awards, București 2017; Trofeul IAGI pentru înalta calitate și dificultate a lucrării executate în condiții meteo extreme, Los Angeles, 2014; Trofeul Calității 2010-2017 pentru execuție de lucrări cu materiale geosintetice în domeniul ingineriei mediului, respectiv managementul deșeurilor și protecția mediului.

Anul 2017 a marcat orientarea grupului de firme Iridex către soluțiile digitale din domeniul managementului deșeurilor, eficienței energetice, clădirilor inteligente și agriculturii inteligente. Acest efort este dublat de implicarea în proiecte de cercetare-dezvoltare, alături de instituții prestigioase din țară și din străinătate, precum și într-unul dintre cele mai active clustere din România – Start Inovare.