Informaţii la ziNewsOnline

CTE Trailers livrează un nou lot de basculante Meiller cu descărcare pe 3 părți

Fondată în anul 2002, CTE TRAILERS a cunoscut o dezvoltare permanentă, devenind cel mai mare distribuitor de vehicule comerciale specializate, datorită celor 11 mari producători de renume european pe care îi reprezintă în exclusivitate pentru România dar și serviciilor sale de calitate, disponibile pe întreg teritoriul României. Pentru toate produsele comercializate firma oferă servicii complete de post-vânzare, respectiv reparaţii în perioada de garanţie și post-garanţie precum și vânzarea de piese de schimb originale.

CTE Trailers deţine un portofoliu impresionant de mărci de prestigiu, a căror reprezentant unic pentru România este, dar și de producători de structuri speciale, de o calitate deosebită, ce înglobează tehnologii unice, cu o rezistenţă deosebită, pentru a face faţă celor mai dure aplicaţii din domeniul construcţiilor, reciclării sau agriculturii.

Meiller, la fel de rezistente pentru orice aplicație de șantier

De curând, CTE Trailers, importatorul mărcii Meiller pentru România, a livrat o serie de basculante MEILLER D316 cu capacitatea de 16 tone, montate pe un șasiu de  camion pregătit pentru șantiere, Renault Trucks K, cu 3 axe.

MEILLER D316 este o basculantă cu descărcarea pe 3 părți care se remarcă prin robustețe, structura sa fiind realizată din oțel de înaltă rezistență, și o stabilitate deosebită, indiferent de condițiile de deplasare.

Volumul său de transport este impresionant, lungimea utilă fiind de 4.900 mm iar lățimea interioară de 2.420 mm, fiind adaptată inclusiv pentru transportul de paleți, și înălțimea de 1.000 mm. Șasiu său intermediar este format din două lonjeroane, cu placă de ranforsare în partea din spate, grinzi și traverse de ranforsare, cordon de siguranță.

Podeaua este realizată din oțel de calitate superioară cu grosimea de 5 mm, tip HB 450, iar pereții laterali pendulanți au o grosime de 4 mm, și o rezistență a oțelului HB 400, cu balamale în partea superioară și închidere manuală jos. Peretele din spate, fix, din oțel de 3 mm, are acoperiș cu protecție, fiind înălțat cu 200 mm față de obloanele laterale.

De asemenea, rezervorul hidraulic este prevăzut cu plăci speciale și sistem de amortizare rapidă a vibrațiilor.

Meiller este cel mai cunoscut și apreciat producător european de basculante. De exemplu, suprastructurile Meiller din care face parte și D316  au fost proiectate pentru a acoperi o gamă largă de aplicații, de la amenajarea profesională a spațiilor verzi, unde poate acoperi o gamă largă de lucrări, incluzând transportul pământului în exces, la activitățile municipale de întreținere sau refacere a căilor de rulare, în construcții, unde poate transporta la fel de bine, datorită rezistenței superioare a oțelului din care este construită, materiale de construcții precum cărămizile, dar și nisip sau material excavat, sau lucrările mari de infrastructură, unde poate transporta la fel de bine materialele rezultate din demolări, moloz sau bolovani.

Prezentarea tehnică a basculantei MEILLER D316

Sarcină nominală (t)        16,229

Masă totală maximă admisă, inclusiv camion (t)             26

Lungime corp basculantă (mm)  4.900

Lățime exterioară corp basculantă (mm) 2.550

Înălțime perete față (mm)            1000

Grosime/ Rezistență oțel podea (mm)     5,0 / HB 450

Grosime/ Rezistență oțel pereți (mm)      4,0 / HB 400

Grosime/ Rezistență oțel perete spate (mm)         3,0 / BS 70

Noua gamă de basculante TRIGENIUS gata de lucru pe șantiere

De asemenea, Meiller a lansat o nouă generație de bene multifuncționale, generație care a fost prezentată la BAUMA 2022 în premieră mondială. De la lansarea sa, unde a cunoscut un succes fulminant, gama de basculante TRIGENIUS a cunoscut o cerere în creștere în toate țările de pe continent, România nefăcând nici ea excepție.

Pentru fiecare categorie de greutate, no­ile basculante TRIGENIUS® cu descărcare pe trei părţi oferă acum mai multă robusteţe, fiind însă mai ușoare dar și mai rezisten­te. Astfel, fiecare basculantă din gamă poa­te transporta mai mult pământ sau nisip, datorită greutăţii proprii mici, fără a depăși greutatea legală pe axă, în plus atunci când rulează fără încărcătură, camionul consumă mai puţin carburant. Rezistenţa mare la cele mai dure condiţii de lucru promite nu numai o durată de utilizare mai lungă fără repara­ţii, dar și o valoare mai mare de revânzare.

Modul de funcţionare, eficienţa și ma­nevrabilitatea înaltă sunt caracteristici de­finitorii ce sunt identice pentru fiecare tip de basculantă, de la cele mai ușoare, TRI­GENIUS® D202 de 3,5 tone, până la cea mai mare, TRIGENIUS® D428, destinată camioa­nelor cu 4 axe, cu o sarcină de lucru totală de 41 de tone.

Similare

1 din 895