Home Informaţii la zi Cummins adaugă motoarelor Stage V o nouă gamă de unități de putere
Cummins adaugă motoarelor Stage V o nouă gamă de unități de putere

Cummins adaugă motoarelor Stage V o nouă gamă de unități de putere

0

Cummins a adăugat portofoliului său vast de produse o nouă gamă de unități de putere pentru motoare. Prezentat ca un pachet complet, gata pregătit, unitățile de putere Cummins includ un motor Stage V, un sistem de evacuare post-tratament, un radiator și un sistem de răcire, dar și auxiliare precum picioare de montaj, furtune și un filtru de aer.

“Gamei noastre puternice de motoare Stage V îi oferim un nou produs care să ușureze procesele clienților noștri. Pentru aplicațiile cheie cum ar fi concasoarele, ciururile de sortare, burghiile, compresoarele de aer și pompele de beton, oferim o soluție la cheie. Acest lucru face procesul de integrare mai simplu, reducând timpii totali pentru clienți”, a explicat Jeroen van Ginneken, Director de Vânzări pentru motoarelor Off-Highway, din cadrul Cummins.

Unitățile de putere Cummins Stage V sunt disponibile de la 75 la 503 kW (100 – 675C P). Gama de unități de putere F3.8 este cuprinsă între 75 – 129 kW (100 – 173 CP). Motorul de 3,8 litri a crescut ca putere, de la 130 CP (97 kW) Stage IV la 173 CP (129 kW) Stage V, iar cuplul maxim a crescut cu peste 20%, la 620 Nm.

Gama F3.8 are un design EGR-Free sprijinit de sistemul post-tratament Cummins Single ModuleTM și de capacitatea sa mare de conversie a noxelor. Este mai ușor și mai mic decât echivalentul Stage IV, ceea ce înseamnă o arhitectură mai simplă care este mai ușor de instalat, cu mai puține componente și o fiabilitate superioară. Motorul este mai compact și are o greutate mai mică, implicând costuri de inginerie mai mici pentru producători.

“Conceput pentru a crește capacitatea mașinii, unitățile de putere Cummins Stage V vor pune în mișcare echipamentele de construcție, cele de minerit și cele de agricultură care operează în ciclurile de lucru cele mai grele. Acestea vor furniza o performanță crescută cu mai puține intervale de mentenanță și de service de până la 1.000 de ore”, a adăugat van Ginneken.

Sistemele moderne de filtrare a gazelor arse pot fi furnizate montate sau demontate, în funcție de cerințele clienților, fiecare produs fiind testat complet în fabrică și susținut de garanția globală și de rețeaua de service Cummins.