Home Constructii Generatoare&Motoare CUMMINS BROADENS – despre conectivitate
CUMMINS BROADENS – despre conectivitate

CUMMINS BROADENS – despre conectivitate

0

La mijlocul anului august producătorul mondial de motoare a anunțat noi soluții de conectare a acestora, ce oferă funcții integrate pentru furnizorii cheie de servicii telematice; Topcon, Trimble, Saucon și TelliQ, alții urmând în curând.

Jeremy Harsin, director de afaceri Cummins Off-Highway, a declarat, „Telematica a apărut ca un factor cheie pentru îmbunătățirea eficienței operaționale a utilajelor ce funcțioenează pe șantierele de construcții, în porturi, centre de distribuție și ferme agricole. Deoarece majoritatea acestor medii au flote mixte, managerii au nevoie de o soluție care să fie compatibilă pentru toate utilajele și echipamentele lor. Lucrăm pentru a integra capacitățile noastre digitale cu liderii din industrie pentru a sprijini necesitățile clienților noștri într-o manieră flexibilă, adăugând o plus valoare pentru sistemele pe care clienții le utilizează deja. Atunci când este combinată cu practici aftermarket bine gândite, conectivitatea digitală are un impact pozitiv asupra experienței clienților. ”

Printre soluțiile Cummins Connected se numără două oferte cheie telematice pentru mașinile off-road: Diagnosticul conectat și Actualizările software conectate. Acestea îmbunătățesc performanțele operaționale, cresc procentul de utilizare al utilajelor și timpul lor de funcționare, cresc eficiența și reduc costurile.

Diagnostic conectat – are capacitatea de a conecta wireless motoarele pentru a permite monitorizarea și diagnosticarea continuă a defecțiunilor sistemului. Proprietarii lor pot lua decizii în cunoștință de cauză dacă să oprească funcționarea mașinii sau să continue până la sfârșitul schimbului, cunoscând cauzele defecțiunii din timp. Aceștia primesc o informație esențială legată de timpul care îl au la dispoziției pentru a reazolva o problemă înaitne ca aceasta să se transforme într-o defecțiune sau chiar o oprire totală a funcționării. Astfel, timpul de funcționare poate crește la maxim, iar eventualele remedieri ale defecțiunilor se pot realiza mai rapid. Cu informațiile furnizate de sistemul Diagnostic conectat, piesele necesare reparației, instrumentele și tehnicianul pot fi trimise în timp scurt pentru a rezolva problemele apărute.

Actualizări software conectate – datorită acestui sistem, echipamentele și utilajele alimentate de motoarele Cummins funcționează la performanțe maxime și primesc permanent actualizări software ale modulului de control al motorului. Se poate face upgrade de la distanță, acestea putând  fi trimise echipamentelor conectate alimentate de motoare Cummins Perfordmance Series oriunde în lume, utilizând sisteme telematice integrate și servicii de conectivitate over-the-air în locul vizitelor tehnice la fața locului, eliminând astfel vizitele la magazin și service asociate de obicei cu această sarcină. ECM-urile pot fi calibrate în timp ce echipamentul este la fața locului, folosind doar 5 minute de staționare.

 

tags: