Home Informaţii la zi DAF își extinde gama de produse pentru segmentul de construcții
DAF își extinde gama de produse pentru segmentul de construcții

DAF își extinde gama de produse pentru segmentul de construcții

0

DAF Trucks și-a prezentat în premieră la Malaga, în Spania, la începutul luniii aprilie 2019, noua gamă de camioane destinate segmentului de construcții și altor aplicații profesionale.

Pentru a răspunde cerințelor specifice ale operatorilor din sectorul construcțiilor, DAF Trucks își extinde gama de vehicule si include o serie de configurații noi ale vehiculului, inclusiv un tridem rigid 8×4 cu tandem cu dublă acționare și punte spate de directie. DAF introduce, de asemenea, o punte față de 10 tone și o nouă axă de tracțiune complet imobila de 7,5 tone. Noile evoluții subliniază ambiția DAF de a-și extinde prezența în segmentul profesional – în special în sectorul construcțiilor.

DAF dezvoltă și fabrică propriile axe începând  cu 1958. Prin urmare, aceste axe sunt perfect adaptate la numeroasele variante de șasiu pe care le oferă compania. Axele DAF se caracterizează prin nivelul ridicat de fiabilitate și durabilitate, frecare internă și greutate reduse – toate acestea conducând la costuri de operare scăzute și sarcini utile mari. Pe lângă noua serie de osii, DAF adaugă, de asemenea, o serie de configurații de axe noi în gama sa.

“2018 a fost un an istoric pentru DAF”, spune Richard Zink, director de marketing și vânzări și membru al Consiliului de administrație al DAF Trucks. “Am incheiat anul ca fiind cel de-al doilea mare brand de camioane din Europa cu o cota de piata de 16,6% in clasa grea. Am fost lider de piata in nu mai putin de sapte tari, au produs un numar record de 67.000 de camioane si au fost din nou cel mai mare brand de import din Germania – cea mai mare piață de camioane din Europa. În plus, DAF a fost liderul incontestabil în segmentul cap-tractor din Europa”, a spus el.

Compania are planuri de creștere. “Acesta este motivul pentru care intenționăm să devenim un competitor si mai important în segmentul vehiculelor de construcții “, continuă Zink. “Acesta este un segment cu un potențial de creștere considerabil pentru DAF. Oferim o gamă largă de șasiu și axe robuste, transmisii eficiente și cabine confortabile.” DAF oferă cel mai bun camion pentru fiecare aplicație.