Home Informaţii la zi MetaloCinetic – reparații și recondiționări utilaje de construcții
MetaloCinetic – reparații și recondiționări utilaje de construcții

MetaloCinetic – reparații și recondiționări utilaje de construcții

0

MetaloCinetic este o firmă care beneficiază de experiența de peste 20 ani a ing. Sorin Costea în prelucrări și inginerie mecanică. În atelierul său din Bolintin-Deal, jud. Giurgiu (la 23 km de București, pe autostrada A1), ing. Costea împreună cu strungari și frezori cu experiență oferă service și piese de schimb pentru utilaje din cele mai diverse industrii: prelucrarea hârtiei și cartonului, tipografie, construcții, morărit și panificație, agricultură.

În ultima vreme, datorită cererii tot mai mari a pieței, firma a ajuns să se specializeze în reparații și recondiționări pentru utilaje de construcții, în special excavatoare și buldo-excavatoare, care prezintă fenomene de uzură semnificative la nivelul articulațiilor.

Astfel, MetaloCinetic realizează o gama largă de reparații și recondiționări de brațe, cupe și articulații pentru orice tip de excavator și nu numai:

  • execută alezarea și bucșare,
  • ea profesională a articulațiilor de cupă de excavator,
  • recondiționează cupe de excavator prin înlocuirea blindajelor, a lamelor de uzură și prin montarea de dinți noi,
  • recondiționează transmisii de tipul reductoare planetare pentru excavatoare și alte utilaje de construcții,
  • recondiționează punți de excavatoare și buldo-excavatoare (fuzete, articulații de pivotare etc.).

Un aspect important al muncii lor este faptul că pot executa la comandă orice tip de piesă de schimb mecanică (de ex.: bolțuri, bucși, roți dințate). Aceste piese de schimb confecționate pe măsură sunt ulterior supuse unui tratament termic de durificare, care le oferă un grad sporit de rezistență la uzură.

În mod natural, clienții lor sunt situați mai ales în zona Bucureștiului, dar au colaborat cu firme din întreaga țară, MetaloCinetic putând livra piese de schimb sau piese recondiționate oriunde în țară.

Specialiștii grupului vă pot oferi detalii la telefon 0722 357 106 și pe e-mail office@metalocinetic.ro.

Pentru mai multe informații puteți accesa situl firmei www.metalocinetic.ro.

Atelierul firmei MetaloCinetic dispune de utilaje care acoperă toată gama de prelucrări mecanice grele, oferindu-le o mare flexibilitate în tipurile de operații pe care le pot executa: strunjiri, alezări, frezări, mortezări, danturări, rectificări plane și rotunde, suduri, tăieri cu plasmă.

 O arie de activitate conexă a firmei MetaloCinetic este fabricarea de mașini pentru prelucrarea hârtiei și cartonului. Detalii pe: http://metalocinetic.ro/masini-prelucrare-carton/.