Home Informaţii la zi Everun ER 2500T, un încărcătorul telescopic versatil și compact
Everun ER 2500T, un încărcătorul telescopic versatil și compact

Everun ER 2500T, un încărcătorul telescopic versatil și compact

0

Everun ER 2500T este un încărcător telescopic ușor de operat, puternic și rezistent. Acest utilaj se remarcă datorită numărului mare de atașamente compatibile, folosite fie în agricultură, fie în construcții.

Everun Machinery este o companie care a fost fondată în China, în anul 2007, într-un spațiu de doar 4.000 de metri pătrați și cu o producție de 480 de utilaje pe an. Dar, pentru că accentul a căzut de la bun început pe calitate și pe dezvoltarea unei largi game de echipamente fiabile, astăzi, Everun produce peste 5.000 de utilaje anual. Așadar, o creștere de 10 ori în termeni de producție, în doar 14 ani.

În cei 14 ani de existență, Everun Machinery a devenit rapid unul dintre cei mai importanți producători din China de încărcătoare frontale și încărcătoare telescopice articulate. Everun deține două fabrici, iar utilajele produse acolo ajung în peste 60 de țări, între care și România.

Everun ER 2500T are un aspect impunător și exprimă încredere. De la prima privire, știi că te poți baza pe el. Brațul este puternic și solid, cabina îi oferă operatorului un confort sporit și vizibilitate mare, iar caroseria este robustă și inovatoare. Să nu uităm că aceasta este un încărcător telescopic articulat, ceea ce înseamnă că este un utilaj ușor de manevrat și perfect pentru spațiile greu accesibile. Totodată, Everun ER 2500T este dotat cu roți utilitare, care fac față cu brio terenului accidentat.

La interior, confortul este la el acasă. Scaunul operatorului poate fi considerat un adevărat fotoliu, dacă luăm în considerare că este dotat cu tetieră și cotiere. Așadar, fotoliul este ergonomic și poate fi reglat în funcție de preferințele ocupantului, ceea ce înseamnă că operatorul va fi scutit de clasicele dureri de spate. În plus, va putea petrece mai mult timp în câmpul muncii, fără a resimți vreun disconfort. Desigur, protecția operatorului nu este neglijată, pentru că acest fotoliu este dotat cu o centură de siguranță ce respectă reglementările în vigoare.

Comenzile sunt armonios distribuite în interiorul cabinei, ceea ce face ca acest utilaj să fie intuitiv și ușor de manevrat. Joystick-ul răspunde imediat la comenzi și asigură fluiditate în executarea oricărei sarcini. Este un element practic și ușor de folosit, care face ca încărcătorul telescopic Everun ER 2500T să fie o reală plăcere în operare. Producătorul a jucat cartea simplității și eficienței în muncă, iar asta se vede din numărul potrivit de comenzi, astfel încât operarea acestui utilaj să nu reprezinte nici cea mai mică problemă. Rezultatul este un produs fiabil și cu adevărat productiv.

Tot la capitolul simplitate și eficiență, se încadrează și mentenanța. Capota motorului este construită în jurul a trei grilaje metalice de mari dimensiuni, ceea ce asigură o ventilare optimă și împiedică supraîncălzirea. Totodată, capota are o deschidere largă, ceea ce facilitează accesul la componente și efectuarea operațiunilor de service. Pozițiile și stopurile sunt ușor îngropate în caroserie, pentru a le proteja de eventualele pericole externe. În cazul unor lovituri accidentale, luminile de lucru vor fi, de asemenea, protejate, datorită unei rame metalice. Soluții ingenioase și de un real ajutor, așadar.

Să vorbim și despre specificațiile tehnice ale încărcătorului telescopic Everun ER 2500T. Acest utilaj cântărește 5,3 tone și are o capacitate de ridicare de 2.500 de kilograme. Așadar, un raport excelent între greutatea proprie și puterea de muncă. Cupa standard are o capacitate de 0,72 metri cubi și ajunge la o înălțime maximă de 5 metri și 10 centimetri. Everun ER 2500T are o lungime de 5,75 metri, lățimea de 1,87 metri, iar înălțimea proprie este de 2,74 metri. Motorul produce 53 de kilowați, la 2.400 de rotații pe minut, iar viteza maximă este de 21 de kilometri pe oră.

Utilajele Everun sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.

Parteneriatul dintre UTILBEN și Everun a fost încheiat în urma orientării producătorului chinez către Europa, a strategiei de dezvoltare pe termen lung, precum și datorită disponibilității pieselor pe stoc în Germania. Pentru clienții din România, contează costurile mici cu mentenanța utilajelor Everun și faptul că piesele și componentele sunt unele premium, produse de Deutz, Kohler, Yanmar, Cummins.

UTILBEN este unicul importator din Europa care oferă 3 ani garanție extinsă pentru utilajele Everun comercializate, rețea națională de service, intervenție service în maximum 48 de ore, stoc de piese de schimb și utilaj la schimb pe întreaga perioadă de garanție.

 

Servicii UTILBEN

  • Vânzare de utilaje noi și second-hand
  • Vânzare de piese și accesorii
  • Licitații de utilaje și atașamente
  • Închiriere de utilaje
  • Rețea de service
  • Finanțare achiziție

Adresă: Bulevardul Muncii, Nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro