Home Informaţii la zi Faymonville MAX Trailer – când calitatea premium devine un standard
Faymonville MAX Trailer – când calitatea premium devine un standard

Faymonville MAX Trailer – când calitatea premium devine un standard

0

 

 

Cu siguranţă, Faymonville este un nume bine cunoscut printre transportatorii rutieri din România. Calitatea semitrailerelor producătorului belgian este apreciată în Europa de peste 50 de ani, iar în ţara noastră, în fiecare an, Faymonville numără zeci de unităţi vândute, indiferent dacă sunt utilizate pentru transportul unor utilaje sau echipamente mari sau sunt strict specializate pentru anumite tipuri de materiale, precum sticla.

Un rol important în succesul său pe piaţa noastră îl are și importatorul unic al mărcii pentru România, compania CTE TRAILERS. Fondată în anul 2002, CTE TRAILERS a cunoscut o dezvoltare permanentă, jucând un rol important pe piaţa locală de vehicule comerciale specializate prin intermediul celor 11 mari producători de renume european care îi reprezintă. Astfel, pentru toate produsele comercializate firma oferă servicii complete de post-vânzare, respectiv reparaţii în perioada de garanţie și post-garanţie precum și vânzarea de piese de schimb originale.

Din punct de vedere constructiv, Faymonville oferă câteva grupe de trailere specializate pentru transporturi grele, precum MegaMAX, MultiMAX, Giga-MAX, VarioMAX și ModulMAX, acestea fiind la rândul lor produse în prezent în peste 300 de modele cu șasiuri diferite, cu lungimi cuprinse între 8 și 60 metri și greutăţi proprii între 6 și 44 tone.

În România, trailerele produse de către Faymonville sunt bine cunoscute, acestea fiind utilizate la transportul utilajelor pentru construcții, pentru transportul tehnologic al pieselor agabaritice de către firmele specializate sau pentru transporturi speciale, precum cel de sticlă. Modularitatea și posibilitatea de a combina diferite tipuri de structuri pentru a obține exact trailerul necesar pentru o anumită activitate au făcut din Faymonville marca cea mai cunoscută și cu cele mai multe mașini vândute în România, și una dintre mărcile de top din Europa. Cele patru fabrici de producție din Europa sunt dotate cu cele mai moderne echipamente existente pe piață, fiecare model de trailer fiind atent urmărit de la faza de proiectare și până la cea de testare.

MAX Trailer

MAX Trailer este un concept complet inovator în sectorul construcțiilor de semiremorci și remorci. Componentele standardizate și un proces de fabricație organizat cu multă atenție fac posibilă producerea unui produs absolut de înaltă calitate. Această calitate se bazează pe know-how-ul tehnic și experiența îndelungată a producătorului Faymonville, proiectantul și producătorul trailerelor din seria MAX Trailer.

Încă de la lansarea pe piață, seria MAX Trailer a cunoscut un succes deosebit, devenind un standard de calitate în industria transporturilor. Gama MAX Trailer include cinci modele, acestea acoperind practic orice cerință de transport special:

MAX100/110

Poate fi livrat cu un număr de 2-3-4-5-6 axe

Suspensie pneumatică

La comandă, sunt disponibile cu sistem de virare hidraulică , virare inerțială sau fără virare,

Lățime 2.540 mm

Lungime totală 16.500 mm, incluzând capul tractor în configurație 4×2, 6×2, 6×4

Axe SAF

Distanța dintre axe 1.360 mm

Roți cu diametrul de 17.5“

Înălțime de încărcare pe roată: 1.150-1.350 mm.

 

MAX200/210 -22.5 -19.5

Poate fi livrat cu un număr de 3 sau 4 axe

Suspensie pneumatică

La comandă, sunt disponibile cu sistem de virare hidraulică , virare inerțială sau fără virare

Lățime 2.540 mm

Lungime totală 16.500 mm, incluzând capul tractor în configurație 4×2, 6×2, 6×4

Axe de 19.5“ + 22.5“

Înălțime de încărcare pe roată: 950 – 1.250 mm.

 

MAX300

Poate fi livrat cu un număr de 2 sau 3 axe

Suspensie pneumatică

La comandă, sunt disponibile cu sistem de virare inerțială sau fără virare

Lățime 2.540 mm

Axe SAF

Distanța dintre axe 1.360 mm

Roți cu diametrul de 17.5“.

MAX400/410

Poate fi livrat cu un număr de 4 sau 5 axe

Suspensie pneumatică

La comandă, sunt disponibile cu sistem de virare hidraulică sau virare inerțială

Lățime 2.540 mm

Axe SAF

Anvelope single de 22.5“

Înălțime de încărcare pe roată: 1.280 – 1.400 mm.

 

MAX510

Poate fi livrat cu 2 axe

Suspensie pneumatică

Sistem de direcție articulată

Axe SAF

Anvelope de17.5“.