Home Informaţii la zi Ford Trucks a livrat 16 autotractoare către Vlase Internațional
Ford Trucks a livrat 16 autotractoare către Vlase Internațional

Ford Trucks a livrat 16 autotractoare către Vlase Internațional

0

După o perioadă de testare de 3 luni și 30.000 de Kilometri, Vlase Internațional a decis achiziția a 16 Autotractoare Ford Trucks de înaltă performanță, care vor fi utilizate în transport internațional cu cisternă.

Cele 16 autotractoare sunt echipate cu motor Motorul Ford Ecotorq de 13 litri de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2500 Nm care oferă performanțe colosale cu un consum incredibil de redus de combustibil.  Cabina șasiului Ford Trucks este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului și usurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motorului Ford Ecotorq, intervalele lungi între lucrările de service și conformitatea cu diferite opțiuni de remorci transformă seria AutoTractor într-un jucător redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.

Datorită caracteristicilor de siguranță activă nou dezvoltate și cabinei ergonomice, care îmbunătățește calitatea de operare a conducătorului auto, Seria Cap Tractor marca Ford este partenerul de încredere pentru cei care au în perspectivă transportul pe distanțe lungi. Concepută de inginerii de la Ford și preferată în întreaga lume, rentabilitatea Seriei AutoTractor marca Ford participă în mod hotărâtor la creșterea profitabilității companiilor.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiență stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.  Un alt aspect important este dat de faptul că cele 16 vehiculele Ford Trucks sunt achiziționate cu contracte de service.