Home Informaţii la zi Ford Trucks livrează 10 autogunoiere compactoare  
Ford Trucks livrează 10 autogunoiere compactoare   

Ford Trucks livrează 10 autogunoiere compactoare  

0

 

Ford Trucks se mișcă repede și bine pe piața din România. Astfel, la numai patru luni de când prezenta oferta de carosări pentru vehicule municipale, a reușit livrarea unei noi serii de zece autogunoiere compactoare, beneficiarul fiind compania MUD RECYCLING.

Echipate cu noul motor Ford Ecotorq, proiectat nu numai pentru a face față celor mai drastice cerințe legislative în ceea ce privește normele de poluare redusă, acesta este recunoscut și prin eficiența consumului de combustibil. Deoarece costurile de achiziție reprezintă numai 20 – 25% din totalul costurilor de operare ale unui vehicul comercial nou, noua gamă de Vehicule Specializate de la Ford Trucks aduce o serie de inovații care permit proprietarilor să utilizeze într-un regim orar intens de funcționare mașinile la maxim de capacitate dar cu costuri scăzute. De asemenea, caracteristicile inovatoare ale vehiculelor municipale Ford Trucks asigură performanța serviciilor, precum și confortul și siguranța utilizatorilor.

Pasiunea pentru inovație

Putem vorbi de o tradiție pentru Ford Trucks atunci când este vorba de noile tehnologii ce se regăsesc în fiecare noua generație de camioane, acestea având impact direct și asupra celor mai importante aspecte ale exploatării unui camion, precum consumul redus, un service eficient și rapid sau intervale mari între două revizii. Astfel, nici gama de Vehicule Specializate nu face excepție, o multitudine de caracteristici tehnologice de ultimă generație fiind implementate în fiecare camion special echipate pentru activități în domeniul salubrității.

Până în prezent, Ford Trucks a livrat deja un număr important de vehicule către 6 mari companii din domeniul salubrității.

“Suntem încântați de această livrare de zece vehicule comerciale Ford Trucks către MUD RECYCLING, livrare care demonstrează competitivitatea produselor noastre și poziționează Ford Trucks ca leader pe piața Vehiculelor Municipale cu mai mult de 35 de vehicule comerciale livrate în ultimele 3 luni. Ne păstrăm în continuare angajamentul de a asigura operatorilor de vehicule municipale produse concepute special pentru a le răspunde și depăși exigențele, și de a aduce astfel o reală valoare adaugată serviciilor lor prin puterea vehiculelor Ford Trucks, prin consumul și costurile de întreținere și operare fără concurent, si nu în ultimul rând prin prețul competitiv.” – Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România.

Sistemul de compactare al reziduurilor menajere cu capacitate de 15 mc este montat pe un șasiu Ford Trucks cu masa autorizată de 18 t. Mașina are motor Ford Ecotorq de 9 litri – 330 CP și transmisie manuala cu 6+1 trepte. Și dacă vorbim de noutăți tehnologice, toate mașinile livrate sunt dotate cu noul sistem de frânare cu discuri și frână de motor. Acestea aduc o putere suplimentară de frânare de până la 340 kW la nivelul motorului.

În plus, toate vehiculele sunt echipate cu Programul Electronic de Stabilitate (ESP), care permite viraje în condiții de siguranță, Sistem avansat de Frânare de Urgență (AEBS) pentru mai multă siguranță în cazul frânării bruște și Sistem de avertizare în caz de părăsire a benzii (LDWS) care previne modificări involuntare ale benzii de circulație.

Cabina șasiului Ford Trucks este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului și ușurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Această soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiența stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks – unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brașov, urmând ca până la finalul anului 2017, acoperirea teritorială să fie extinsă pentru toate zonele țării.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

“Ne bucurăm de intrarea pe piața din România a Ford Trucks – pentru noi s-au dovedit a fi combinația perfectă între caracteristicile tehnologice și eficiența din punct de vedere al costurilor. Tocmai de aceea am achiziționat în prezent 10 autogunoiere compactoare Ford Trucks, și putem spune că suntem doar la începutul acestui parteneriat.” – Bogdan Horia Hodoroagă, Administrator MUD RECYCLING.