Home Informaţii la zi Haulotte reinventează nacelele foarfecă
Haulotte reinventează nacelele foarfecă

Haulotte reinventează nacelele foarfecă

0

Ca parte a noii sale strategii de dezvoltare, Haulotte anunță lansarea a două noi nacele mobile de lucru PULSEO, revoluționând astfel industria de profil. Nacelele cu acționare foarfecă care pot lucra pe toate tipurile de teren, modelele HS15 E și HS18 Eintegrează caracteristici unice și extind gama de posibilități, atât în ceea ce privește aplicațiile, cât și independența de lucru.

Arhitectura lor complet electrică oferă aceleași performanțe remarcabile de acționare precum cele ale unei mașini diesel cu ardere internă. Această nouă generație de nacele foarfece confirmă angajamentul luat de Haulotte în ultimii ani către versatilitate și energii alternative non-poluante.

Capacități excelente de lucru pe teren accidentat

Nacelele foarfecă HS15 E și HS18 E sunt recomandate pentru a lucra pe toate tipurile de teren, chiar și cele mai accidentate. Ele depășesc cu ușurință toate obstacolele și urcă pante de până la 45%. Sistemul de deplasare cu axă oscilantă face ca poziția roților din față să se adapteze oricărui tip de teren denivelat, garantând o tracțiune optimă la sol. Axele cu tracțiune integrală oferă un cuplu maxim și asigură o distribuție excelentă a puterii.

În situații de aderență redusă, diferențialul cu blocare manuală oferă o putere de tracțiune suplimentară, un ajutor absolut necesar pentru cele mai dificile terenuri. Noile nacele mobile PULSEO pot lucra pe pante de până la 5 grade datorită sistemului de stabilizatoare, garantând astfel un lucru la înălțime sigur, chiar și pe un teren neuniform. Garda la sol ridicată protejează componentele mașinii indiferent de denivelările solului.

O productivitate mai bună cu o platformă mai mare

Nacelele PULSEO  HS15 E și HS18 E au o capacitate de încărcare remarcabilă, fiind gata  pentru a îndeplini cele mai solicitante aplicații: placare, izolare, lucrări de întreținere etc. Pot ridica până la 750 kg. de sarcină utilă și până la 4 persoane.

Platforma mare de lucru atinge 7,40 m lungime atunci când ambele extensii sunt deschise. Pentru a  spori productivitatea, nacelele foarfece PULSEO se deplasează la înălțime pe orice tip de teren: la înălțime completă pentru HS15 E și  înălțime de lucru de până la 13 metri pentru HS18 E.

Lucru la înălțime în deplină siguranță

Comenzile proporționale asigură mișcări precise și o funcționare lină pentru deplasarea până la zona de lucru, în timp ce comenzile ergonomice garantează un mod de conducere confortabil. Noile nacele foarfecă PULSEO încorporează beneficiile sistemului ultra-performant Haulotte Activ’Lighting System.

Zece spoturi LED oferă iluminarea ideală a platformei de lucru, comenzilor și a zonei de manevră din jurul mașinii pentru operațiuni de încărcare / descărcare în condiții de vizibilitate redusă.

De asemenea, pentru prima dată pentru nacelele foarfecă acum a fost implementat și sistemul Haulotte Activ’Shield Bar, care are rolul de a proteja operatorul. Mașina se oprește automat pe măsură ce operatorul se aproprie de bara de siguranță.

Profitați de noi oportunități cu o platformă de ridicare fără emisii

Din ce în ce mai multe orașe și companii iau măsuri pentru a reduce amprenta de carbon. Cu un design 100% electric, nacelele HS15 E și HS18 E funcționează fără emisii nocive. Acestea oferă o alternativă curată, potrivită oricărei situații, cum ar fi zonele cu emisii reduse (LEZ) sau șantierele verzi. Disponibile cu anvelope fără marcaj, acestea pot fi utilizate și în interior pe suprafețe sensibile fără a lăsa urme. Cele mai recente mașini PULSEO funcționează în tăcere (profil acustic <60 dB în modul electric), fiind perfecte pentru lucrul în zone cu zgomot redus sau în locuri publice fără a deranja oamenii din apropiere.

tags: