Home Informaţii la zi IMPAR – Anvelopelele BKT cresc performanța telehandlerelor
IMPAR – Anvelopelele BKT cresc performanța telehandlerelor

IMPAR – Anvelopelele BKT cresc performanța telehandlerelor

0

Telehandlerele sunt echipamentele utilizate în aplicațiile industriale ce presupun încărcarea de materiale și în cele de transport. Cele mai importante caracteristici ale acestor mașini sunt capacitatea de încărcare, manevrabilitatea, consumul redus de combustibil, cabina confortabilă și opțiunea de control de la distanță.

Iată care sunt șase dintre cele mai bune dotări ale celor mai noi generații de telehandlere.

Design-ul: Design-ul compact al acestora optimizează operațiunile și asigură o manevrabilitate îmbunătățită, precum și o ușurință în utilizare. Datorită noilor dotări de care dispun, telehandlerele combină confortul și siguranța, furnizând totodată o performanță mai mare și o eficiență crescută.

Cabina operatorului: Scaun de dimensiuni mari, confortabil, vizibilitate completă și funcții hidraulice controlate cu ajutorul unui singur joystick ce asigură o performanță extraordinară și costuri de operare reduse.

Panoul de control: Dispozitivele electronice asistă operatorul în condiții de lucru critice și extrem de solicitante, datorită instrumentelor de monitorizare super performante și a instrumentelor de indicare a stabilității.

Roțile directoare Funcțiile noi au fost implementate, acestea permițând schimbarea direcției, asigurând o stabilitate excelentă a vehiculului în medii de lucru ostile și în condiții de operare dificile.

Sistemele de control radio: Sunt sisteme tehnologice ce ajută la controlul total al vehiculului, fără să fie nevoie ca operatorul să se afle la bord. Toți parametrii telehandlerului vor fi la îndemână cu ajutorul mini consolei ce oferă control și monitorizare totale, chiar și de la o distanță de 30 de metri. Nu există nici un motiv de îngrijorare. În caz de pericol sau de condiții nesigure, sistemul are un buton de urgență care oprește vehiculul și funcțiile sale imediat, în deplină siguranță.

MULTIMAX MP 527, soluția BKT pentru telehandlere

MULTIMAX MP 527 este o anvelopă radială cu utilizări multiple, concepută pentru telehandlerele utilizate în aplicațiile industriale. Are un profil al benzii de rulare agresiv ce furnizează o tracțiune excelentă în orice situație. Talonul solid asigură o stabilitate extraordinară în modul de ridicare. MULTIMAX MP 527 beneficiază și de a suprafață extrem de rezistentă la înțepare, fiind fabricat dintr-un material special, extrem de rezistentă, ce asigură o durabilitate extraordinară și o durată mare de viață.