Informaţii la ziMasini de ridicatNewsOnline

Platforme aeriene – Noi provocări, noi idei!

Succesul mondial al BRAVI PLATFORMS ca producător de platforme mobile are origini foarte personale: este profund înrădăcinat în istoria proprietarului, Pierino Bravi prin cunoașterea sectorului de instalare, care in 1995, a produs primul model cu platformă autopropulsată și ridicare hidraulică pentru lucrări la 9 m.

Grija tipic italiană pentru detalii în procesul fabricației caracterizează fiecare nivel de producție: de la implementarea designului până la asamblarea fiecărei componente. Valorile, principiile comune ale celor două companii dar și diversitatea dintre ele și dorința de a oferi pieței actuale și viitoare alternative simple si complete, au condus la acest parteneriat.

Compania STILL și-a completat gama de produse, devenind astfel distribuitor autorizat în România, Republica Moldova și Bulgaria al platformelor de interior BRAVI. Cu această ocazie, STILL lansează o ofertă specială pentru cei care vor să achiziționeze produsele BRAVI.

”Și în intralogistic, precum în orice industrie, pentru a avea succes, pentru a acoperi piața și pentru a descoperi noi segmente este nevoie de ingrediente simple: adaptabilitate continuă la cerințele clienților, viziune și inovație”, afirmă reprezentanții STILL.”Și în intralogistic, precum în orice industrie, pentru a avea succes, pentru a acoperi piața și pentru a descoperi noi segmente este nevoie de ingrediente simple: adaptabilitate continuă la cerințele clienților, viziune și inovație”, afirmă reprezentanții STILL.

Produsele BRAVI se caracterizează printr-un set de calități care se diferențiază de alte produse aflate în prezent pe piață:

  • Versatilitate ridicată, dimensiuni compacte și design simplu cu un număr redus de componente. Acestea au devenit caracteristicile principale ale BRAVI
  • BRAVI garantează o tehnică constantă și eficientă
  • asistență și logistică de piese de schimb peste tot in lume, astfel încât platformele să fie întotdeauna complet eficiente
  • costuri extrem de reduse cu întreținerea
  • confort și siguranță pentru operator.

 STILL-Bravi: Noi dăm viață ideilor Dumneavoastră!

”Valorile și principiile comune ale celor două companii, precum și diversitatea dintre ele și dorința de a oferi pieței actuale și viitoare alternative simple și complete, au condus la acest parteneriat”, au mai precizat reprezentanții STILL.

Pentru a va desăvârși proiectele de succes, STILL vă propune să descoperiți o gamă completă de platforme de interior cu caracteristici din cele mai diverse:

-BRAVI LITE, lider de clasă, înălțime de ridicare 4,2m

-LEONARDO HD potrivit pentru spații reduse

-LUI 460-cu platforma unică ce poate fi extinsă

-SPRINT cu sistem de extindere patentat BRAVI

-SPIN GO ușor si extrem de compact.

Similare

1 din 875