Home Constructii Inelas Poliuretanos SL- Sisteme de sortare de înaltă performanță
Inelas Poliuretanos SL- Sisteme de sortare de înaltă performanță

Inelas Poliuretanos SL- Sisteme de sortare de înaltă performanță

0

Inelas Poliuretanos este unul dintre cei mai vechi fabricanți de poliuretan din lume, cu peste 50 de ani de activitate. Firma prepară și fabrică elastomeri de poliuretan înregistrați sub marca INAPRENE®.

pentru clienți din peste 30 de țări de pe aproape întreg globul. Compania a luat naștere în anul 1966, an ce coincide cu începutul utilizării acestora în aplicaţii industriale la nivel mondial.

Toate piesele, accesoriile și consumabilele necesare în activități extrem de dure, precum cele de minerit, reciclare, sortare și tunneling sunt realizate în exclusivitatea din poliuretan, un material special, extrem d rezistent, care înlocuiește cu succes oțelul, chiar și acolo unde există forțe mari de abraziune sau rupere, fiind mai ușor însă, și de ce nu, mult mai elegant. 

Inelas Poliuretanos este prezentă pe piața din România din 2013. În acest scurt interval de timp deja portofoliul său numără clienți cu renume pe piața românească care își desfășoară activitatea în domeniul exploatării agregatelor minerale. Dintre cei mai importanți amintim: Heidelbergcement și CRH, dar și distribuitori locali și fabricanți de utilaje pentru sortarea agregatelor.

Specialiștii societății oferă soluții pentru orice tip de aplicații industriale din acest sector, bucurându-se de o mare recunoaștere la nivel național. În afara calității extraordinare a poliuretanului produs, Inelas Poliuretanos oferă clienților din sectorul construcțiilor produse inovatoare, unice pe piața românească, care se bucură de o mare apreciere din partea clienților.

Unul dintre produsele premium este INE-FLOW, un sistem de sortare de înalt randament de cernut din poliuretan Inaprene, destinat ciururilor cu tensionare (atât laterală cât și longitudinală). Acest sistem este de departe cea mai bună alternativă la sitele de tensionare din oțel, în primul rând datorită faptului că suprafața de cernut se diminuează nesemnificativ. INE-FLOW se fabrică cu ochiuri de cernut standard(ST) și anticolmatante(AC), special concepute pentru sorturile mici-nisip (0-4 si 4-8), unde accesul pe etaje este dificil și produsele alternative la ciururile din poliuretan nu fac decât să reducă substanțial productivitatea. Aceste site se fabrică după geometria utilajului, fără modificări aduse cadrului acestuia.

Sistemul de site de înalt randament de cernut din poliuretan Inaprene reprezintă un avans tehnologic semnificativ și datorită cererii, a ajuns astfel să fie unul dintre cele mai vândute produse din catalog.

Inelas Poliuretanos oferă firmelor din sectorul producerii materialelor de construcții posibilitatea să probeze acest sistem de site, deoarece cu siguranță rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare. De asemenea, specialiștii firmei participă la montajul sitelor, asigurând suportul tehnic necesar.

Pentru mai multe detalii puteti accesa: https://www.inelas.com/index.php/ro/