Informaţii la ziNewsOnlineslidesusUpdateUtilaje pentru construcţii

JCB lansează o gamă largă de utilaje și echipamente pentru construcții

JCB a invitat ziariștii de la cele mai mari publicații dedicate utilajelor de construcții pentru a prezenta, în premieră mondială, mai multe utilaje performante, ce includ tehnologii de ultimă oră.

Printre acestea: 370X, cel mai mare excavator pe șenile ce face parte din renumita Serie X a producătorul britanic, o nouă generație de buldoexcavatoare, ce include seriile 3CX, 4CX și 5 CX sau 2 nouă miniexcavatoare compacte ce completează clasa de 2,5 tone a JCB.

Și deoarece este un producător mondial și recunoscut prin motoarele sale, JCB a lansat și noile versiuni conforme UE Stage V ale mini-încărcătoarelor sale mari, care oferă performanțe sporite, un consum redus de combustibil, o manevrabilitate îmbunătățită și confort sporit pentru operator. Aceasta include motorul JCB DieselMAX 430 oferă 55 kW (74 CP), un cuplu mai mare și un consum de combustibil redus. Îmbunătățirea este aplicabilă la mini-încărcătorul compact pe roți 270, la încărcătorul compact pe șenile 270T și la JCB Teleskid 3TS-8W. Mini-încărcătoarele JCB 270 pe roți și pe șenile au capacități nominale de operare de 1,25 tone, cu înălțimi de încărcare aproape identice de 2,9 m și, respectiv, 2,88 m. Brațul unic Powerboom are o traiectorie de ridicare verticală pe ambele utilaje.

Alte modele prezentate în premieră mondială: un nou dumper de 3 tone cu benă pivotantă, 3TE, alimentat exclusiv cu baterii litiu-ion, compactoarele tandem CT380-I30 și CT430-I40 dotate cu cilindrii cu vibrație precum și noii soluții de control ale utilajelor, instalate din fabrică, care vor fi disponibile în curând pe întreaga gamă de excavatoare grele X, sau un rotator de înclinare nou-nouț, conceput special pentru JCB Hydradig, sub numele de JCB Raptor.

Despre toate aceste noutăți absolute veți putea citi în detaliu în următoarele numere ale revistei Utilaje&Constructii.

Similare

1 din 956