Home Informaţii la zi Jungheinrich – furnizor de soluții logistice complete
Jungheinrich – furnizor de soluții logistice complete

Jungheinrich – furnizor de soluții logistice complete

0

Producătorul german Jungheinrich este prezent prin produsele sale, stivuitoare și transpaleți de mai bine de 20 de ani pe piața noastră. În ultimii doi ani, implicarea sa directă pe piața noastră, prin filiala Jungheinrich România s-a dovedit a fi o mișcare foarte bună, în special pentru utilizatorii români.

Încă de la început, acesta s-a poziționat ca un furnizor de soluţii logistice complete, asigurând în această zonă activităţile de vânzare directă şi serviciile post vânzare Jungheinrich. Reprezentanţa gestionează, de asemenea, și activităţile de închiriere și service stivuitoare Jungheinrich.

Gama VGG de motostivuitoare diesel sau gaz este remarcabilă prin calitățile lor de robustețe şi versatilitate. De asemenea, datorită raportului excelent dintre calitate și preţ, Jungheinrich oferă utilizatorilor posibilitatea de a economisi pe termen lung şi, deci, de a obține profituri cât mai mari în urma exploatării.

Utilajele cu motor cu ardere internă şi sistem de conducere hidrodinamică oferă fiabilitate maximă,  indiferent de aplicațiile necesare, performanța fiind dată și de motoarele robuste Kubota, de compo­nentele sincronizate perfect şi de sistemul de răcire de înaltă performanţă, combinate cu designul modern al contragreutății şi cu distanţa optimă faţă de centrul de greutate.

Gama Jungheinrich de transpaleți este extinsă, fiind disponibilă pentru aproape orice tip de aplicații. Astfel, aceasta include transpaleți manuali, electrici, electrici/manuali și electrici cu catarg.

Clienții din România au acces la toate serviciile și produsele pe care Jungheinrich le oferă la nivel global, de la partea de rafturi, până la sisteme WMS, auto-pallet mover, depozite automate, etc. Portofoliul Jungheinrich include şi servicii de finanţare foarte avantajoase, disponibile pentru clienţii din România.

Investiţia din România se întinde pe o suprafaţă totală de 11.000 mp din care 4.300 mp reprezintă zona de birouri, depozitul şi atelierul de service. Cu ajutorul celor aproape 100 de angajaţi, Jungheinrich România le oferă clienţilor săi o gamă largă de soluţii corecte şi complete pentru orice tip de aplicaţie.

Reprezentare puternică la nivel mondial

Jungheinrich se află în topul companiilor producătoare de echipamente de manipulare, depozitare și îmbunătăţire a fluxurilor de producţie. Compania este printre principalii furnizori de servicii de intralogistică, oferind clienţilor săi o gamă largă de stivuitoare, sisteme logistice și consultanţă. Acţiunile Jungheinrich sunt tranzacţionate la toate bursele de valori din Germania.