Home Informaţii la zi Kögel are un nou importator în Moldova
Kögel are un nou importator în Moldova

Kögel are un nou importator în Moldova

0

– Aleksandar Djuricic, director de vânzări Balcani și Marius Popescu, Key-Account Manager România și Moldova oferă suport local

Începând cu aprilie 2019, Olmosdon SRL este noul importator Kögel în Moldova. Firmele de transport locale au astfel acces la întregul portofoliu de produse Kögel constând din vehicule pentru industria de transport și construcții. În plus, acestea și toți transportatorii beneficiază de atelierul de reparații Olmosdon și de serviciile de depozitare pentru toate piesele de schimb originale Kögel.

Olmosdon

Înființată în 1994, Olmosdon SRL a dobândit un renume în Moldova în industria de automobile, autocamioane și comerțul cu piese de schimb, precum și în sectorul de mentenanță și reparații pentru vehicule comerciale. Cu cei peste 300 de angajați, în viitor Olmosdon nu se va ocupa doar de vânzarea de vehicule noi de la Kögel, ci și de furnizarea de piese de schimb și servicii de mentenanță pentru semiremorci. În plus, clienții Kögel au la dispoziție un atelier pentru vehiculele comerciale situat în Chișinău.