Informaţii la ziNewsOnlinePieseUtilaje pentru construcţii

KOHLER produce pentru 2019!

Noile standarde privind emisiile poluante se referă şi la generatoarele mici, aşa că producătorii se văd nevoiţi să ia măsuri pentru a face faţă noilor cerințe europene. Compania KOHLER e pregătită deja şi anunţă că generatoarele de uz casnic, seturile de sudură și pompele electrice de la 0,9 până la 15 kVA vor fi conforme cu STAGE 5 pentru anul 2019, conform cerințelor. Echipele tehnice şi furnizorii au început deja să lucreze la acest aspect, urmând ca adaptarea să fie făcută atât pentru motoarele KOHLER, cât şi pentru cele fabricate de HONDA.

În cursul anului 2017, inginerii KOHLER s-au concentrat foarte mult pe gama de generatoare DIESEL SILENCE, astfel încât acestea să fie şi mai uşor de gestionat, mai sigure şi mai rentabile atunci când vine vorba de închirierea lor. Ca urmare a muncii lor intense, generatoarele din această gamă sunt acum mai silenţioase, sunt dotate cu un rezervor de combustibil de capacitate mărită pentru a asigura o autonomie mare, cuve de retentie şi alte dotări care le fac şi mai practice. În timp ce păstrează avantajele gamei RENTAL COMPACT în termeni de robustețe, ergonomie, siguranță, întreținere și manipulare, KOHLER-SDMO va putea face faţă fără probleme cerinţelor STAGE 5.

Această evoluție a motoarelor este, în plus, o oportunitate pentru ca echipele tehnice ale producătorului să lucreze şi la alte îmbunătățiri care să crească gradul de satisfacţie a clienţilor. O opțiune de supraveghere la un preț competitiv în 2018 este un exemplu concret în acest sens, iar un prim set de generatoare destinate închirierii va fi expus la standul KOHLER-SDMO de la Intermat.

Generatoarele COMPACT

Cu generatoarele din gama COMPACT, KOHLER-SDMO furnizează soluția practică pe care o caută cei care închiriază astfel de echipamente. Ingeniozitatea, caracterul practic și capacitatea industrială sunt principalele caracteristici ale acestor produse, fără a ignora însă fiabilitatea, performanţa şi uşurinţa în utilizare. Aceste generatoare sunt extrem de rezistente la lovituri, fiind pregătite să facă faţă celor mai dure condiţii de lucru, şi sunt concepute să ofere siguranţă maximă, atât în momentul manipulării, cât şi în momentul funcţionării sale. În plus, proiectanţii au avut grijă ca acesta să aibă un design care să permită accesul rapid la elementele consumabile şi la piese, astfel încât generatorul să poată fi curăţat şi întreţinut rapid şi corect, scurtând astfel şi timpul în care utilajul este oprit.

De la Turnuri de iluminat cu LED la generatoare de putere

În 2018, compania va lansa şi două turnuri de iluminat competitive cu proiectoare LED. Modelul RL10, adaptat la normele Uniunii Europene, și RL4500-3, potrivit pentru toate condițiile extreme de pe tot globul. Cu experiența sa în gama industrială, KOHLER-SDMO a decis să-și integreze noile produse,  dezvoltate împreună cu Liebherr, pentru gama de containere destinată închirierii. În acest fel, vor putea fi lansate pe piaţă produse care să corespundă mai uşor nevoilor clienţilor.

Din acest an, compania va oferi o putere de generare de la 800 până la 1500kVA în gama Rental Power. Unul dintre cele mai robuste echipamente este R1400, un sistem container care îndeplinește perfect așteptările de pe piaţa de construcţii. Este echipat cu un motor Mitsubishi fiabil, păstrând caracteristicile cu care se mândreşte KOHLER-SDMO. De la platforme de foraj, la condiții extreme din deșert, de la clădiri, la hale industrial uriaşe, generatoarele KOHLER-SDMO își demonstrează fiabilitatea și performanţa, compania fiind unul dintre cei mai mari producători mondiali de astfel de echipamente. De altfel, concentrându-se exclusiv pe grupuri de generatoare, KOHLER-SDMO oferă acum cea mai largă gamă de pe piaţă. În plus, KOHLER-SDMO se poziționează şi ca un furnizor serios de energie. Compania este prezentă în peste 150 de ţări.

KOHLER Flex ™, tehnologii integrate în motoarele Kohler

Sub numele de KOHLER Flex ™ regăsim o serie de soluții destinate controlului emisiilor, proiectate pentru a permite noilor motoare din seria KDI să respecte toate standardele și reglementările din întreaga lume.

Inima sistemului Kohler Flex ™ este reprezentată de sistemele ce permit o ardere completă a amestecului carburant, astfel încât sistemul de filtrare final (DOC, DPF sau SCR)  să fie cât mai compact, dar și eficient, pentru a satisface cerințele stricte ale standardului Stage V. Fiecare combinație de KOHLER Flex ™ a fost concepută în spiritul filozofiei “all-in-one”, cu scopul de a minimiza modificările și a fi astfel ușor de instalat pe echipamentele și utilajele deja în producție.

Noile motoare Stage V KOHLER Flex ™ reprezintă o soluție funcțională destinată producătorilor și utilizatorilor finali, aceasta având un sistem de regenerare a filtrului final proiectat pentru a menține funcționarea optimă a motorului, chiar și la sarcină redusă și temperaturi scăzute, prevenind astfel opririle intempestive datorate unei regenerări forțate. Din această perspectivă, sistemul de post-tratare este un factor cheie pentru a menține motorul cât mai mult în mișcare, crescând productivitatea mașinii.

 

 

Similare

1 din 915