Home Gigantii Soselelor Lansare europeana: MAX 510 depășește așteptările
Lansare europeana: MAX 510 depășește așteptările

Lansare europeana: MAX 510 depășește așteptările

0

Proiectat și construit de FAYMONVILLE. Lider de piaţă în EUROPA și ROMÂNIA

Cu siguranță, MAX Trailer este un nume bine cunoscut printre transportatorii rutieri din România, calitatea trailerelor sale fiind apreciată pe întreg continentul European. Compania CTE Trailers, unicul distribuitor al mărcii MAX Trailer pentru România, este și liderul al pieței de specialitate, acoperind peste 60% din totalul semiremorcilor de acest tip vândute în fiecare an.

CTE Trailers este în prezent unul dintre cei mai puternici vânzători, dar și constructori de suprastructuri și semiremorci comerciale din România, fiind un nume dezvoltat în timp, bazat pe profesionalism și muncă susținută, capabil în prezent să ofere tot ceea ce un transportator, indiferent că activează în domeniul construcțiilor sau transporturilor comerciale internaționale, are nevoie pentru a lucra cu eficiență maximă.

Dacă MAX Trailer este preferatul transportatorilor datorită calității înalte a trailerelor produse în cadrul fabricii din Belgia si Polonia, dar și a unui preț de vânzare mai mult decât competitiv, de această dată putem spune că sa depășit pe sine, ceea ce părea puțin probabil, prin lansarea noului trailer cu podea coborâtă și axe pendulare MAX 510.

Acesta se anunță încă de la lansare un best-seller pentru piața din România, importatorul unic al mărcii, compania CTE Trailers, anunțând deja semnarea unui contract pentru cinci trailere MAX 510 cu axe pendulante ce vor fi livrate la începutul anului viitor.

Axe pendulare cu o cursă de 600 mm

Tehnologia axelor pendulare este dezvoltată și testată de ani de zile de către Faymonville, fiind utilizată constructiv în special pentru trailere care lucrează pe teren dificil, cu denivelări mari.

Producătorul belgian include noua sa generație de axe pendulare în construcția noii game MAX 510, iar avantajele pentru utilizator sunt decisive atunci când pe suprafața de deplasare există denivelări importante. Astfel, cursa totală verticală a unei axe pendulare este de 600 mm, practic aceasta reprezentând, pe teren, și diferența maximă între o axă și următoarea, atunci când apare un obstacol. Fiecare axă pendulară lucrează independent, mișcările lor absorbind șocurile ce pot apare datorită denivelărilor din drum, menținând trailerul într-un echilibru stabil.

Manevrabilitate incredibilă la 12 t/axă

Atât la intrarea pe un șantier cât și la deplasarea trailerului printre diferite construcții de interior, MAX 510 poate executa manevre de până la 60 grade, acest unghi fiind asigurat de către axele viratoare care astfel asigură o manevrabilitate perfectă. În plus, axele pendulare oferă o capacitate de încărcare mai mare decât cele fixe, aceasta putând ajunge până la 12 t pe axă

Structură modulară… la MAXim

În prezent, firmele care achiziționează trailere sunt din ce în ce mai interesate pentru a le utiliza pentru diferite activități, două elemente fiind căutate cu precădere în prezent: modularitatea acestora și rezistența la o utilizare extensivă.

Toate trailerele din seria MAX Trailer au fost proiectate cu o structură modulară, ceea ce face ca multe piese de schimb să fie comune pentru mai multe modele. Astfel, calitatea de înaltă clasă a materialelor dar și a pieselor poate fi garantată pentru orice tip de trailer, în plus clientul fiind avantajat atunci când comandă piese de schimb comune sau de uzură, cheltuielile fiind mai mici.

Calitatea maximă în ceea ce privește procesul de fabricație și alegerea materialelor garantează un raport preț / performanță perfect pentru întreaga gamă MAX Trailer.

Flexibilitatea implică și calitate

Constructorul belgian Faymonville este un lider de piață european în domeniul construcției de trailere. Semiremorcile sale înregistrează de mulți ani un succes deosebit pe piață deoarece înglobează două caracteristici esențiale pentru un transportator: sunt realizate din materiale de calitate și deci rezistente și sunt proiectate pentru a fi cât mai utile, fiind optimizate pentru fiecare tip de transport, dar în același timp putând fi utilizate la fel de bine și în alte sectoare de activitate.

Departamentul de proiectare Faymonville lansează în fiecare an pe piață modele de semiremorci care sunt realizate conform cerințelor transportatorilor din întreaga Europă. Calitatea materialelor realizate, precum și procesul de producție ultramodern garantează utilizarea lor pentru perioade lungi de timp fără probleme tehnice majore.

Pornind de la o mică afacere de familie, de peste șase generații producătorul Faymonville oferă soluții de transport pentru orice tip de afacere, asigurând totdeauna și flexibilitatea necesară unei afaceri de transport în continuă dezvoltare. Calitatea trailerelor produse este garantă prin faptul că sunt produse integral in-house, utilizând cele mai moderne tehnologii și numai o forță de muncă de înaltă calificare.

De asemenea, grupul Faymonville garantează o activitate de service rapidă, oriunde în Europa, la orice oră din zi și din noapte, 7 zile din 7.

tags: