Home Informaţii la zi LANSAREA SITE-ULUI WEB WWW.BKT-CARBON.COM
LANSAREA SITE-ULUI WEB WWW.BKT-CARBON.COM

LANSAREA SITE-ULUI WEB WWW.BKT-CARBON.COM

0

 

www.bkt-carbon.com este online, noul site web care găzduiește lumea BKT Carbon, o companie din grupul indian producător de anvelope Off-Highway, BKT.

În mod specific, BKT Carbon produce și vinde negru de fum, unul dintre principalele ingrediente utilizate la fabricarea anvelopelor și, de asemenea, la fabricarea unui număr mare de componente din cauciuc, precum garnituri de etanșare auto, profiluri, furtunuri și curele, transportoare cu bandă, material de reșapare și preamestecuri de negru de fum pentru materii plastice.

Site-ul web dorește să prezinte acest material important și aplicațiile sale infinite. Face acest lucru prin prisma cercetării și dezvoltării, sustenabilității și personalizării produsului. Site-ul web BKT Carbon respectă filozofia BKT care pune clientul și nevoile acestuia în centrul atenției. Soluția perfectă poate fi creată doar prin dialog, în timp ce ne dezvoltăm împreună (Growing Together), faimosul motto BKT.

Călătoria începe cu centrul de inovație, unde își desfășoară activitatea „3550 The Lab”. Vorbim despre echipa de cercetare și dezvoltare, alcătuită din chimiști calificați și specialiști în tehnologia negrului de fum și experți în tehnologii pentru aplicațiile utilizatorilor finali, cum sunt cele pentru anvelope și cauciuc. De asemenea, datorită echipamentelor de ultimă generație, 3550 The Lab dezvoltă soluții specifice, noi, pentru orice nevoi, oferind clienților sprijin și în crearea propriilor produse noi și personalizând astfel negrul de fum pentru toate utilizările posibile.

Continuă apoi cu explorarea dedicării BKT Carbon față de sustenabilitate. Există numeroase aspecte diferite legate de sustenabilitatea proiectului: precum dezvoltarea de produse mai ecologice și un sistem de transport optimizat, siguranța angajaților, protecția mediului, utilizarea eficientă a negrului de fum și optimizarea tuturor resurselor, gestionarea și reducerea emisiilor de particule la operațiile de încărcare, descărcare și manevrare, desfășurarea tuturor operațiilor într-un mod responsabil din punct de vedere social și etic.

În cele din urmă, vizita „virtuală” se încheie cu secțiunea dedicată personalizării, o dovadă în plus a atenției pe care BKT o acordă clienților și nevoilor acestora, prin dialog direct și dezvoltarea de soluții specifice care să răspundă fiecărei solicitări.

BKT Carbon a fost înființată simultan cu crearea fabricii BKT de producție a negrului de fum la principalul amplasament al companiei din Bhuj, India. Inaugurată în 2018, fabrica are o capacitate totală de producție de 140.000 MT/an.

65% din materialul produs de fabrică este utilizat la fabricarea anvelopelor BKT, în timp ce restul de 35% este vândut pe piață.

O decizie strategică ce permite BKT să integreze vertical această componentă în producția de anvelope, garantând în același timp un nivel înalt de calitate pe întreg parcursul procesului, dar și o opțiune de afaceri rațională, care permite BKT să ofere valorosul negru de fum unui număr foarte mare de utilizatori.

Noul site web www.bkt-carbon.com este un instrument eficient de prezentare și promovare a caracteristicilor acestui material în întreaga lume.

Despre BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) este o companie producătoare de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovative de la BKT sunt proiectate pentru exigențele oricărui tip de utilizator și includ peste 2.700 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din toată lumea. Vizitați site-ul web www.bkt-tires.com.

tags: